Ejtették a vádat Kevin Spacey ellen

2019. július 18. 10:03

A színészt több ízben vádolták azzal, hogy fiatal fiúkat zaklatott.

2019. július 18. 10:03

Massachusetts ügyészei szerdán ejtették a vádat Kevin Spacey színésszel szemben – számol be a CNN.

A House of Cards ikonjának neve egy 2016-os júliusi incidens kapcsán került elő, amikor azzal vádolták, hogy egy 18 éves fiatalembert zaklatott a Nantucket bárban. Az állítólagos áldozat, akit a CNN nem nevez meg, egy július 8-i tárgyaláson – amelynek középpontjában egy mobiltelefon és a rajta található szöveges üzenetek álltak – azt nyilatkozta, hogy „eltűnt a készülék”. A CNN szerint alkotmányos jogával élt a férfi, amikor nem tett további tanúvallomást.

Hollywood egyik leghíresebb és legismertebb szereplője, Kevin Spacey karrierje 2017 novemberében összeomlott, amikor is több ízben szexuális zaklatással vádolták.

Anthony Rapp színész később a BuzzFeed egyik interjújában szintén azzal vádolta meg Spacey-t, hogy 1986-ban, amikor 14 éves volt, szexuális zaklatást követett el ellene. Ekkor Spacey 26 éves volt. Egy twitteres nyilatkozatban Spacey elmondta, hogy nem emlékszik az eseményre, de bocsánatkéréséről biztosította Rapp-et.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2019. július 21. 17:23
Izgalommal várom a hazai független és/vagy objektív civil és/vagy jogvédő szervezetek egy emberkénti tiltakozását Kevin Spaceyt ért meghurcoltatás okán.
Mich
2019. július 20. 02:04
Akkor most visszakapja a szerepeket, amiket elvettek tőle...?
tintapaca
2019. július 19. 10:43
Az USA művészvilágában van egy szokás: a nagy sztároknak vissza kell osztania a nagy zsetonból. Aki erre nem halandó, vagy nem a kívánt mértékben, az ellen lejárató kampány indul, vagy a végén kábítószer túladagolás általi halálban találják meg luxus lakásában, villájában, magányosan. Ott, ahol egyébként nyüzsög a személyzet a biztonsági emberek, akik pont akkor, véletlenül szabadságon voltak, és a kamerák sem működtek.
Akitlosz
2019. július 18. 17:51
Ha a vádat ejtették, nem is emlékszik, akkor miért is kér bocsánatot? Miért kér bárki is bocsánatot olyasmiért, amire nem emlékszik, ráadásul azért nem emlékszik, mert el sem követte? Ha így lenne, akkor nem bocsánatot kérne, hanem rágalmazásért pert indítana, de minimum elküdlené melegebb éghajlatra az alaptalanul vádaskodót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik