Tordai, a szegény ember rocksztárja

2019. március 18. 10:12

A gyerekeid majd utólag megnézik, mennyire rebellis vagány volt a fater, hogy kigúnyolta a köztársasági elnököt és a parlament elnökét!

2019. március 18. 10:12
Lentulai Krisztián
Lentulai Krisztián
Magyar Nemzet

„Kedves Tordai Bence szülei és egykori pedagógusai!

Ugye most Önök is szégyellik magukat, ugye most Önöknek is ég az arcuk, hogy Bencus mennyire vagánynak hiszi magát? Könyörgöm, vallják meg, hogy nem erre nevelték!

És te, Tordai Bence, az ünnepnapra felvett piros kockás favágóingeddel, meg a rissz-rossz vicceiddel végképp kiírtad magad a komolyan vehető politikusok köréből. Neked a politikus lét az rocksztárság, egy jó poén. Te csak arra játszol egy ideje, hogy pofán vágjon egy kormánypárti politikus, egy rendőr, egy katona, a köztársasági őrezred vagy egy köztévés biztonsági őr. De az a rossz hírem, Bencus, hogy ők nem fognak. Ellenben egy átlag jóérzésű magyar állampolgár előbb-utóbb meg fogja tenni.

Tedd el ezeket a filmagyagokat a gyerekeidnek, akik majd utólag megnézik, mennyire rebellis vagány volt a fater, hogy kigúnyolta a köztársasági elnököt és a parlament elnökét! Tedd el, hátha majd ők is elhatárolódnak tőled egy napon!

Én egy igazán rugalmas, a szólásszabadság, a vitriolos humor és a vulgaritás tekintetében egy kifejezetten liberális nézeteket valló jobboldali konzervatív vagyok.

De amit te és Jakab Peti haverod műveltek egy ideje, az nálam is kiveri a biztosítékot. És őszintén mondom, valahol sajnálva minden egyes hazánkból külföldre távozó honfitársam döntését, Jakab esetében és a te esetedben kifejezetten kérem, hogy takarodjatok el mihamarabb innen, mert láthatóan semmi nem szent nektek! Nemhogy szakrális, hanem erkölcsi értelemben sem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bitrex®
2019. március 19. 23:14
Hehe! Kitiltották a kis vörös patkányt a Parlamentből, két másik Párbeszédessel. Helyes!
catalina9
2019. március 19. 11:46
Tordai egymaga a hülyeség ötven árnyalata...
Peter8811
2019. március 19. 05:02
Tordai egy primitív fasz jól illeszkedik a Szél, Hadházi, kunhalmi Bangó fémjelezte társaságba.
tango47
2019. március 18. 23:24
Szerintem az iskolában Bence lehetett az osztály hülyéje és nem képes ettől a szereptől szabadulni, úgy megszokta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik