Tordai, a szegény ember rocksztárja

2019. március 18. 10:12

Lentulai Krisztián
Magyar Nemzet

A gyerekeid majd utólag megnézik, mennyire rebellis vagány volt a fater, hogy kigúnyolta a köztársasági elnököt és a parlament elnökét!

„Kedves Tordai Bence szülei és egykori pedagógusai!

Ugye most Önök is szégyellik magukat, ugye most Önöknek is ég az arcuk, hogy Bencus mennyire vagánynak hiszi magát? Könyörgöm, vallják meg, hogy nem erre nevelték!

És te, Tordai Bence, az ünnepnapra felvett piros kockás favágóingeddel, meg a rissz-rossz vicceiddel végképp kiírtad magad a komolyan vehető politikusok köréből. Neked a politikus lét az rocksztárság, egy jó poén. Te csak arra játszol egy ideje, hogy pofán vágjon egy kormánypárti politikus, egy rendőr, egy katona, a köztársasági őrezred vagy egy köztévés biztonsági őr. De az a rossz hírem, Bencus, hogy ők nem fognak. Ellenben egy átlag jóérzésű magyar állampolgár előbb-utóbb meg fogja tenni.

Tedd el ezeket a filmagyagokat a gyerekeidnek, akik majd utólag megnézik, mennyire rebellis vagány volt a fater, hogy kigúnyolta a köztársasági elnököt és a parlament elnökét! Tedd el, hátha majd ők is elhatárolódnak tőled egy napon!

Én egy igazán rugalmas, a szólásszabadság, a vitriolos humor és a vulgaritás tekintetében egy kifejezetten liberális nézeteket valló jobboldali konzervatív vagyok.

De amit te és Jakab Peti haverod műveltek egy ideje, az nálam is kiveri a biztosítékot. És őszintén mondom, valahol sajnálva minden egyes hazánkból külföldre távozó honfitársam döntését, Jakab esetében és a te esetedben kifejezetten kérem, hogy takarodjatok el mihamarabb innen, mert láthatóan semmi nem szent nektek! Nemhogy szakrális, hanem erkölcsi értelemben sem.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/145008

Ajánljuk még a témában