Békemenet: a Fidesz szerint még sosem voltak ennyien

2018. március 15. 13:27
Elindult délután egykor a Békemenet a Bem térről a Parlamenthez, ahová kettő körül érkezett meg. A Fidesz szerint még sosem voltak rajta ilyen sokan.

Csütörtökön fél egy után elindult a Békemenet a budapesti Bem térről a Parlament elé, ahol Orbán Viktor miniszterelnök mond majd beszédet a nemzeti ünnep 170. évfordulóján.

A Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szervezőinek célja a Békemenettel az, hogy kinyilvánítsák a haza és a nemzet iránti elkötelezettségüket, és hogy erőt, egységet és méltóságot mutassanak. A Békemenettel, amelyen sok lengyel is megjelent, azt kívánják üzenni, hogy a közép-európai népek nagyon érzékenyek a szabadságukra és a függetlenségükre.

A menet elején a szervezők molinót vittek, amelyen az állt: „A haza minden előtt”, valamint egy nemzeti színű zászlón „Hungary protects Europe!” (Magyarország megvédi Európát) felirattal. 

A Békemenet elindulása előtt Bayer Zsolt publicista arról beszélt, egész Európa megosztott, az egyik oldalon állnak a „kétdimenziós emberek”, akik számára csak az egyén, individuum, szabadság létezik, akik megfoszttattak a vallási, nemzeti, családi és nemi identitásuktól, és akik azt gondolják, egyedül ők képviselik a modernitást és Európát. Szavai szerint a másik oldalon állnak ők, akik azokat az eszméket, értékeket képviselik, amiktől Európa Európa lett, akik még tudják, mit jelent Isten, nemzet, haza, család, gyermek, akik még tudják, „mit jelent a férfi és az asszony”. 

Kettő előtt a tömeg a Kossuth térre ért, ahol műsor várta a résztvevőket. 

Még soha ennyien nem vettek részt Békemeneten az eddigi adatok alapján – közölte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-vel. A kormánypárti politikus azt mondta: óriási tömegek érkeznek a Kossuth Lajos térre, köztük a Fidesz országgyűlési képviselői is, támogatóik kíséretében. Az ünnepségen Orbán Viktor mond majd beszédet.

(szöveg és fotó: MTI)

Összesen 133 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Rengetegen vannak:-)))))))))))
Jó érzés látni.

Ahogy nézem, én is ott vagyok (-::

Most is érződik egyfajta különleges, felemelő hangulat, összetartás?

Látszanak jól a tv-ben:-))

Ballib média kikészült:-))))) kénytelenek hatalmas tömegről tudósítani, van, ahol brutális tomegrol beszélnek.

Köszi:-))))) örülök. Ismerem az érzést, ami ott tapintható.

Vereség szele?
Nem tudom, melyik a párt a te favoritod, de mindegy is: ha a fidesz kapcsán a vereség szelét emlegeted, akkor bármelyik random ellenzéki párt már rég szétporladt a vereség hurrikánjában...

Milyen döbbenetes csontvázakat vársz egyébként? Ha az ún. Kósa-ügy lenne az atombomba... :))))

Ja.

Meg kevesebb mint tizede ún. jobbikos.
Még ennél is kevesebb mszp-s.
Még ennél is kevesebb dk-s.
Még ennél is kevesebb lmp-s.

:-) a tv-ben is érezhető volt a hangulat, az öröm és az erő is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés