A László Petra által Röszkénél felrúgott férfi kurdok elleni népirtásban vehetett részt

2015. szeptember 23. 9:42

Jászberényi Sándor
Facebook
A kurdok elmondása szerint a férfi, akit László Petra felrúgott konkrétan népirtásban érintett és azután menekült el, amikor a YPG átvette az ellenőrzést Haszaka felett.

Ez egy fontos írás, ellenőriztem és igaz. Több PYD-s és YPG-s sajtóssal beszéltem. A kurdok elmondása szerint a férfi, akit László Petra felrúgott konkrétan népirtásban érintett és azután menekült el, amikor a YPG átvette az ellenőrzést Haszaka felett. Én csak azt nem értem, hogy hol vannak az európai szolgálatok, ha ezt újságíróknak kell kinyomoznia.

(...)

Ok. Most mondták a YPG-sek, hogy van egy videó a pasasról, amiben arról beszél miért ölték meg a kurdokat.

(...)

Annyit szeretnék kérni mindenkitől, hogy ne vonjon le messzemenő következtetéseket, egyenlőre csak szóban erősítették meg kurdok az állításokat, különböző politikai frakciókból. Próbálok szerezni bizonyítékokat, már amennyiben vannak. Amennyiben pedig nincsenek hitelt érdemlő bizonyítékok, úgy vissza fogom vonni az állításomat és elnézést fogok kérni.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 121 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És ennek az embernek már ingyen lakása és állása van Németországban.
Idióta nyugat.

Nem is tudom, mit lehetne tenni, hogy ez a hír szélesebb körben terjedjen - félek, hogy az EU nyugati felén, még ha kitennék is eléjük a videót, akkor befognák a fülüket, és hangosan blablablázni kezdenének, nehogy meghallják.

Sándor! Azt ugye észrevetted, hogy a mostaninál ezerszer fontosabb írásod
http://mandiner.hu/cikk/201508..
"nem tetszik" -ben aratott.

Még nemem bizonyított, hogy "László Petra felrúgott". A többi rendben van, ami megint azt bizonyítja; a balliberálisoknál a kocsi megelőzte a lovakat.

Nagy a valószínűsége annak is, hogy hasonló a helyzet a másik körözött személynél is.

Nem védi senki a hölgy viselkedését, uram! De ahhoz képest, hogy valójában senkinek semmilyen kárt vagy sérelmet nem okozott, az egész világban meghurcolt utolsó gazemberként kell élnie, mert munka közben, a mi szabályaink szerint elfogadhatatlanul, kifejezte a véleményét. Nincs számára megbocsátás. Az a szarházi, akihez hozzá sem ért, csak valami buckában botlott meg a rendőrök jogszerű intézkedése és a regisztráció elől rohanva, az is azt üzente, hogy nem bocsájt meg.

Az esetnek az a tanulsága, hogy véletlenül reflektorfénybe kerül egyikük, s mindjárt - maradjunk annyiban, hogy - érdekes dolgok derülnek ki róla. Vajon hány ilyen lehet köztük?

Értesz valami máshoz is, mint mások mondanivalójának kiforgatásához? Bár az is igaz, hogy ez, mint a mostani liberalizmus legfőbb működési elve, igen jól jövedelmez világszerte.

"H. Kovács megjelenésére sokan elhúzódtak, nem tudták elviselni rikácsoló kötekedéseit csapata védelmében, forintos tarhálásait; barátai nem voltak, még a többi Fradi-drukker sem fogadta be maga közé. Mások viszont közelebb jöttek, mert Kovács lendületesen és színesen tudott hazudni, ezért is ragadt neve elé a H. betű."

Akkor most kockáról koskára kell elemezni a felvételeket.
A másik: Aki alkalmazza, tudja, mit/kit vesz a nyakába?
Költői kérdés. :)

Na ugye, hogy menekült!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés