Rácuppant Magyar Péter az instán Szoboszlai Dominik 2,5 millió követős profiljára – nem lett jó vége a lájkvadászatnak

2024. augusztus 26. 11:47

A kommenteket olvasva érezhető: oda vitte a politikát Magyar Péter, ahová nagyon nem kellett volna.

2024. augusztus 26. 11:47
Euro 2024 - Training Hungary

Nyitóképen: Szoboszlai Dominik. Fotó: Tom Weller / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

 

„Step by step”, vagyis „Lépésről lépésre” – írta a Liverpool legutóbbi győzelmét ünnepelve Szoboszlai Dominik az Instagramon. A 2,5 millió követővel rendelkező magyar klasszis profilja alatt azonban gyorsan megjelent Magyar Péter kommentje is, nem is akármiért.

Mint a Mandiner megírta: áradozik a brit sajtó Szoboszlairól, az elemzők elájultak a magyar klasszis legutóbbi mérkőzésen nyújtott teljesítményétől. Mint írják: Szoboszlai kulcsszerepet tölthet be a Liverpoolnál Arne Slot irányítása alatt.

Így cuppant rá Magyar Péter Szoboszlai bejegyzésére

A kiváló magyar sportoló bejegyzése alá Magyar Péter is kommentelt, csakhogy nem gratulált, hanem a Tisza Párt szlogenjét írta, amely részben (Lépésről lépésre, tégláról téglára... – a szerk.) megegyezik a Szoboszlai által kiírt ünneplő szöveggel, noha a klasszis nyilvánvalóan nem a Tisza Párt szlogenjével ünnepelte csapata győzelmét.

Szoboszlai bejegyzése alatt Magyar kommentjének köszönhetően azonnal egymásnak estek a kormánypárti és tiszapárti kommentelők, és bejegyzéseikből könnyen kiolvasható:

Magyar Péter oda vitte a politikát, ahová nem kellett volna.

Magyar Péter bejegyzését itt nézheti vissza:

Szoboszlai Instagram-oldala, Magyar Péter kommentjével
Fotó: Képkocka/Instagram

A Szoboszlai Dominik bejegyzésése alatti kommenteket pedig a sportoló posztja alatt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
horvathlaszlo
2024. augusztus 27. 13:45
Szerencsére úgy tudok dislike-olni minden egyes Szoboszlais hírt, hogy mellé reklámblokkolókat használok, így 100 százalék, hogy nem járulok ahhoz hozzá, hogy a Mandiner szerkesztősége pénzt keressen Szoboszlai nevének a szándékos lejáratásával. Az ilyen semmi cikkeknek nem lehet más az oka, mintsem a kattintások alkalmával felugró reklámokból származó bevétel. Csak úgy tudjuk megvédeni Szoboszlait az ilyen aljas lejáratási szándékoktól, ha reklámblokkolóval nem járulunk hozzá a Mandiner lap ilyen aljas pénzkeresetéhez. Reklámblokkolókat le tudtok ti is tölteni, ha beírjátok a keresőbe: Adblock Plus Ne engedjük, hogy a Mandiner szerkesztősége egy silány bulvártermékké silányítsa le Szoboszlai nevét!
antiochia-2
2024. augusztus 27. 06:26
Már nincs fen MP kommentje
atti64
2024. augusztus 26. 15:40
MP EGY IGAZI PATKÁNY VAGY HOGY DÖGÖLJ MEG CSAK ENYIT KIVÁNOK NEKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gonella
2024. augusztus 26. 14:50
Egy notórius kanos delfin zaklatja a népet ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!