Magyar Pétert érzékeny pontján találta telibe a titokzatos „hódolója”

2024. augusztus 30. 15:37

Slim fit Péter ezt sem teszi majd zsebre.

2024. augusztus 30. 15:37
Magyar Péter
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Magyar Nemzet/Kurucz Árpád

„Wellor, a netzenész a nyári diszkóslágereket idéző vitriolos dallal búcsúztatja a nyarat. Ennek azonban nem mindenki örül. A titokzatos rapper a tőle megszokott szarkasztikus stílusában ismét a diszkóbotrányáról elhíresült Magyar Péter viselt dolgait énekelte meg. A Tisza Párt nárcisztikus elnöke nem először kapja meg a magáét. Wellor komponált már egy zseniális számot Hej, Vargáné! címmel, ami gyakorlatilag felrobbantotta az internetet, és nagyon keményen rávilágított Magyar botrányos ügyeire. Mint tudjuk, a Tisza Párt elnöke nagyon nem bírja a kritikát és humora sincs, ezért kiverte a biztosítékot nála a tűpontos kritika.

(...) A legfrissebb nótájában a szánalmas kórházi hőmérőzéses haknija apropóján Magyar Péterbe száll bele kőkeményen:

»Neked a szűkebb pátria / a befekvős pszichiátria / nincs zárva a bejárat / a túloldalon már várnak.«

Slim-fit Péter ezt sem teszi majd zsebre, érzékeny pontján találta telibe a titokzatos »hódolója«. Érdemes meghallgatni az új szám zseniális szövegét, ebből biztos balhé lesz!”

A legújabb zenét itt tudja meghallgatni:

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

A magyar netzenész is megmutatta a német migránssimogatóknak, hogy a magyar gulyás milyen csípős tud lenni.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palmimi85
2024. augusztus 31. 22:23 Szerkesztve
PUHAPÖCS PETI, AKI A HÁLÓSZOBATITKOK KIADÁSÁVAL ÉPÍTI A POLITIKAI KARRIERJÉT ÉS olyan ÁLNOK, MINT EGY VESZETT ÁLLAT, AMELYIK ABBA A KÉZBE HARAP BELE, AMELYIKTŐL A KAJÁT KAPTA, AMI ENNYIRE FELHÍZLALTA (legalábbis az egóját és a pénztárcáját)!
Ízisz
2024. augusztus 31. 19:08
Z. Tökéletes!!! A zenével lehet a legjobban alázni!!! 💯❗👏 Remélem ez jön 👇 "Neked a szűkebb pátria / a befekvős pszichiátria / nincs zárva a bejárat / a túloldalon már várnak" 👏😅🤣😂
Lajoss
2024. augusztus 31. 17:49
Balázs,látod,már csak ennyi van nektek… 26-ban elzavarjuk végre a potrohos tolvajt és bandáját… 😊🇭🇺😊❤️🤍💚😊🇭🇺😊
SABOTAGE
2024. augusztus 31. 15:08
Te mocsok csótány kamukrónikás!!!! Ő is a ti almotok kölyke, pedofideszes rohadék, ugyan úgy mint te, meg a tolvaj mocsok bandád!!! Szar szemétládák vagytok mind egy szálig!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!