Külsők, belsők

2015. június 15. 21:37

Nagyobb szégyen nem érhet egy nemzetet, mint hogy hülyét csinálnak belőle az ellenségei. Külsők vagy belsők, egyre megy.

2015. június 15. 21:37
Sinkovics Ferenc
Magyar Hírlap

„Most arra számít a hazai balliberális oldal, hogy sikerül azt az érzetet kelteni, mintha a józan többség pártolná a bevándorlást. Ezért is fotózták nemrég úgy az Orbán-ellenes tüntetők egy csoportját Debrecenben, mintha több százan lettek volna, mind-mind bevándorláspártiak, noha nem voltak többen talán egy tucatnál sem. S a módszer valóban működik. A trianoni békediktátum tragikus momentuma a magyar történelemnek. A szocializmus éveiben mégis sikerült elhitetni az ország lakóinak jelentős részével, hogy Trianont megérdemelte a magyarság, vagyis azt, hogy ez a nemzet jogos büntetése. Mondom, sokan elhitték… Márpedig nagyobb szégyen nem érhet egy nemzetet, mint hogy hülyét csinálnak belőle az ellenségei. Külsők vagy belsők, egyre megy.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
malakka
2015. június 16. 12:10
Tisztelt balliberális idióták és elvakult fidesz gyűlölők. Ez e cikk kb. arról szól, hogy a bevándorló/menekült kérdésben a ti szellemi szintetek abban a magasságban szárnyal, hogy "azé' gyöjjenek a bevándorlók meg a menekűtek, mer' a fidesz lop". A fidesz ugyan lop, de ne jöjjenek, pláne csak úgy ne, kvázi dafkéból. Ha pedig a nyelveteket nem tudjátok kihúzni az afgánok, négerek, albánok seggéből, hát menjetek ti oda.
madarasi.abel
2015. június 16. 08:40
"Márpedig nagyobb szégyen nem érhet egy nemzetet, mint hogy hülyét csinálnak belőle az ellenségei." Egyetértek. A fidesz megetette a nemzeti, polgári, keményen dolgozós, rezsicsökkentős szövegével a társadalmat, hogy nyugodtan lophassák szét az ország javait. Nincs nagyobb szégyen, hogy ezt mennyire sikeresen meg tudta (és még mindig tudja) csinálni.
catalina9
2015. június 16. 08:09
Nem mai, de örökzöld: "Az a kéjes öröm, ahogyan e tábor politikusai és véleményformálói a saját hazájuk elleni támadásokat fogadják és szítják – így Göncz Kinga szocialista európai parlamenti képviselő, volt külügyminiszter EP-felszólalásai vagy a KLUBRÁDIÓS értelmiség gúnyos és diadalmámoros tapsvihara – valamilyen perverz és bizarr panoptikumban lenne mutogatásra érdemes. De ilyen panoptikum nincs, mert annyira egyedi jelenségről, hungarikumról van szó, hogy a tárlat kívülállóknak élvezhetetlenül szegényesnek tűnne. És ostobának. Ugyanis e hatalomszomjas emberek beteges vágyukat élik ki hazájuk ellen uszítva. PEDIG EZZEL ELTASZÍTJÁK MAGUKTÓL NEMCSAK MINDAZON EGÉSZSÉGES LELKŰ EMBEREKET, AKIK HAZÁJUKAT ÉRT KÜLSŐ TÁMADÁS ESETÉN AUTOMATIKUSAN KORMÁNYUK MELLÉ ÁLLNAK, DE AZOKAT IS, AKIKRE EGYÉBKÉNT SZÁMÍTHATNÁNAK A VÁLASZTÁSOKON.”
ppix
2015. június 15. 22:31
Hát, azért nagyobb szégyen ha a helyi duce többet költ stadionra mint oktatásra...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!