Daniel Freund: Orbán Fesztivál a CDU-ban

2022. szeptember 11. 17:39

A német EP-képviselő most azt nehezményezte, hogy Rainer Wieland (CDU), az Európai Parlament alelnöke Orbán Balázzsal fotózkodott.

2022. szeptember 11. 17:39
null

Daniel Freund, német EP-képviselő – Magyarország rendszeres bírálója – ismét a Twitteren jelentkezett be, és nehezményezte, hogy Orbán Balázs egy német CDU-s EP-képviselővel készített egy közös fotót.

Orbán Fesztivál a CDU-ban”

– írta Freund a képre reflektálva. „Itt van Rainer Wieland (CDU), Európai Parlament alelnöke Orbán politikai igazgatójával” – tette hozzá. 

 

 

Nyitókép: YouTube

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2022. szeptember 12. 20:42
Jobban tennéd te kis undormány köcsög, ha inkább a népednek intéznél meleget és élelmet!! Persze erre teljes egészében képtelen vagy. Nem is értem, mit keresel az Unió képviselői között. Senkiházi!
Saksafar
2022. szeptember 12. 11:16
A "barát" nevűekkel csak a baj van. Korábban Goodfriend, most meg ez.
Saksafar
2022. szeptember 12. 11:12
Tudnám, hogy ennyire gyenge elméjűek miért kaphatnak helyet az EP-ben? Nem tudnak 400 normális, értelmes embert találni, akik valóban dolgoznak, megdolgoznak a havi ötmilliós juttatásért? Ez a sok barom már visszafordíthatatlanul tönkretette Európát!
khomeini
2022. szeptember 12. 10:37
kezeltetnie kellene magát
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!