Így magyarázkodik az utasokat levágandó pulykákhoz hasonlító BKK-vezér

2024. január 26. 10:34

Walter Katalin példákat is felsorol, milyen jól végezte dolgát, de talán nem kellett volna.

2024. január 26. 10:34

A Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán magyarázkodik Walter Katalin vezérigazgató, miután hatalmas botrány lett abból, hogy az utasokat levágandó pulykákhoz hasonlította. Három éve vezeti a BKK-t, s ez idő alatt minden döntését a szülővárosáért, Budapestért és az utasokért érzett felelősség vezérelte – fogalmaz, apellálva az érzelmekre, majd elnézést kért, ha megbántott valakit, holott ez nem állt szándékában.

Ezt is ajánljuk a témában

S azzal folytatja, hogy a BKK a vezetése alatt számos fejlesztést hajtott végre, utalt a BudapestGO-ra, a Lánchíd-beruházásra, valamint a Blaha Lujza tér felújítására. Azt persze nem tette hozzá, hogy BudapestGO utazásszervező elődje már a Tarlós-érában megkezdte működését, a Lánchíd-beruházást komoly korrupciós gyanú lengi körbe, a Blaha felújítása pedig minden, csak nem sikertörténet.
 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Megújult a BKK Futár

Új funkciókkal bűvült a Futár, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) utazástervező alkalmazása.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hoked_ly
2024. február 02. 05:21
Vágási módszerek pulykákhoz A baromfi otthoni levágása többféle módon történhet. Sok gazdaságban a baromfitenyésztők fejszével ölik meg a pulykát. Ez a leölési módszer azonban alkalmas azoknak az egyéneknek, akiknek húsa azonnal feldolgozásra kerül. Ha a tetemet eladják, akkor a lefejezés nem alkalmas gyilkosság módszereként. Piszok és káros baktériumok kerülhetnek a hasadékba, emellett a pulyka megjelenése elveszíti kereskedelmi tulajdonságait. Fejszével vagy faragókéssel történő lefejezés elfogadható az idősebb pulykák számára, mivel ezt a madarat nehéz megfogni. A hús minőségének másik mutatója a maximális kiirtás. Tehát a madár megölésének legjobb módját zárt vágási módszernek tekintik. Ebben az esetben a hús nagyon gyorsan elveszíti a felesleges vért, és a végtermék megőrzi szép megjelenését.😉 Ennyit a fővárosi Karácsonyi pulykákról!
lendvaiildiko
2024. január 27. 10:11
Je suis un dindon I'm a turkey Я индейка Som moriak Sunt un curcan Sem puran
Nuttika
2024. január 26. 19:01
Utalt a BudapestGo-ra? Egy kalap fos. A BKK Futár ezerszer jobb volt. A villamoson ülve valóban láttam, hogy fogok oda érni X helyre, láttam rendesen, mikor jön a járat. Ez a BudapestGo egy kalap kaka.
optimiska-2
2024. január 26. 16:21
2006 ban pulykalövést rendeztek, most meg levágnák a "pulykákat" a bpi ballipsik. Aki ezekre szavazott az meg is érdemli, hogy levágják, megkopasszák...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!