A sokszínűség fesztiválja

2024. augusztus 25. 06:31

Naná, hogy arab volt. Vagy tádzsik vagy csecsen vagy afgán.

2024. augusztus 25. 06:31
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: Christoph Reichwein / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

„A 444 szerint »a szemtanúk sokkot kaptak, így nem tudták leírni a merénylő kinézetét«, míg az igazság az, »hogy a szemtanúk állítása szerint arab volt a támadó«.

Naná, hogy arab volt. Vagy tádzsik vagy csecsen vagy afgán. És egészen biztosan muszlim. És szinte biztos, hogy lógott a pofáján egy hülye Rumcájsz-szakáll. És az is biztos, hogy ezt kell bármi áron el- és letagadni a szemétsajtóban és a szemét politika világában. S ennek az el- és letagadásnak következménye mindaz, ami most például Angliában történik – és nagyon helyes, hogy történik végre.

Ezt is ajánljuk a témában

A németországi késeléssel egy időben Oroszországban iszlamista tádzsik meg csecsen gazemberek túszokat ejtettek egy börtönben, többet meg is gyilkoltak. Majd jöttek az orosz mesterlövészek, és az összeset agyonlőtték.

Csak remélni tudjuk, hogy ha megtalálják ezt az iszlamista terroristát, szintúgy agyonlövik majd, s nem fogja eljátszani a német rendőrség ugyanazt, amit eljátszott Mannheimben, ahol még júniusban egy afgán gazember késelt meg több embert egy politikai rendezvényen. S a kiérkező rendőrök egyike – emlékeznek még? – arra a német honfitársára vetette rá magát, aki éppen megpróbálta lefogni a gyilkost. A német rendőr rávetette magát a német politikai aktivistára, s míg rajta térdelt, az afgán elvágta a torkát.

A rendőr a kórházban belehalt a sérüléseibe. Mondhatnánk, megérdemelte a sorsát. De nem mondjuk, inkább – ismétlem – reménykedünk, hogy most majd tudni fogja az összes német rendőr, mi is a dolga. Már persze abban az esetben, ha megtalálják a gyilkos gazembert.

Végezetül pedig, a szimbólumok szimbóluma: Solingen városa városi rangra emelésének 650. évfordulóját ünnepelte éppen, amikor a késelés történt. S tudják, mi volt a háromnaposra tervezett fesztivál címe: »A sokszínűség fesztiválja«.

Tökéletes. Ez a német sokszínűség, ez és ilyen a nyugati sokszínűség.

Tessék mondani, ugye maradhatunk ilyen szürkék, ilyen homogének, különösképpen etnikailag és kulturálisan? Ti meg ott, nyugaton, élvezzétek a magatok teremtette sokszínűségeteket.

U.i.: Most éppen azon rugózik a sok brüsszeli idióta gazember, hogy fehérorosz és orosz munkavállalók kapnak vízumot, ha nálunk akarnak dolgozni. És a vízum kiadásának feltétele természetesen szigorú biztonsági ellenőrzés.

Ezek a brüsszelita gazemberek ott nyugaton ezekből a terrorista gazemberekből engedtek be minden ellenőrzés és papír nélkül százezreket a saját országaikba, most meg mossák kezeiket és parancsba adják, hogy nem szabad beszélni a terroristák, a gyilkosok és erőszaktevők származásáról. Ez és ennyi, amit képesek csinálni. Hogy is szól a csehek közmondása? »Muszáj rendnek lenni! – mondta a nagymama, és berúgta a szart a szőnyeg alá…« Ki hitte volna, hogy a csehek életfilozófiája fog elterjedni egész nyugaton…”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. augusztus 26. 23:28
A sokszínűség fesztiválja ---- akkor bátran indulhatsz, =mert neked is van kettő.)
EX_Terminator
2024. augusztus 26. 13:37
MEG FOGTOK DÖGLENI ÉRTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valodi
2024. augusztus 25. 22:34
B_kanya 12:14 "fejtsd ki az összefüggést. Térj ki a dátumra és a "megélhetési bűnöző" kunczéra." - höhöhö ... ennek a társadalompolitikai tanulmánynak a megírása lehetne az ars poeticád! Nosza, rajta! Hiánypótló mű lesz!
Valodi
2024. augusztus 25. 22:27
B_kanya 15:51 "Én a belső migrációt támogatom. Költöztessék az ország összes romáját Budapestre! " - höhöhö ... támogatom a javaslatot! Fellélegezne a vidék és bukna a fidesz a választáson. Csak ne az én ÁFACSkám terhére tegyék ezt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!