Az ATV ugyanolyan prosti csatorna, mint a „Prosti” Srácok

2022. november 6. 9:11

Bartus László
Facebook
Németh Sándor televíziójába az Orbán-rezsim dönti a pénzt, az ATV pedig az orbáni fasiszta propagandagyár egyik zászlóshajója, csak a funkciója más.

„Kárász, Sváby és társaik ugyanolyan prostik, mint a »Prosti« Srácok

Az ATV ugyanolyan prosti csatorna, mint a "Prosti" Srácok. Németh Sándor televíziójába az Orbán-rezsim dönti a pénzt, az ATV pedig az orbáni fasiszta propagandagyár egyik zászlóshajója, csak a funkciója más. A leosztott szerepek szerint az ATV ugyanúgy az Orbán-rezsimet szolgálja, csak nem olyan direkt eszközökkel, és nem az elkötelezett híveket, hanem az ellenzéket manipulálja, eteti hazugságokkal. Az ATV feladata az ellenzék leszerelése, minden ígéretes ellenzéki megmozdulás, ötlet és gondolat szétverése, lenullázása, lejáratása, és az ellenzék kontroll alatt tartása.

Orbán még soha nem fizetett és nem tartott el »ellenzéki« csatornát, amely nem neki dolgozott. Az ATV-nek ugyanonnan öntik a pénzt, ahonnan a Pesti Srácokba és a többi propagandamocsokba. Az ATV egy ugyanolyan propagandamocsok, mint az Orbán-rezsim propagandagyárának bármelyik más része, beleértve a Pesti Srácokat is. Az ATV célközönsége és módszere más, kifinomultabb, de a cél és a tevékenység ugyanaz. Csak az ATV sokkal hatásosabban és hatékonyabban végzi a feladatát, mert leplezi az Orbán-rendszer szolgálatát. Miközben a tulajdonos véres szájú fideszes.

Baranyi Krisztinának feltűnhetett volna, hogy az ATV-t birtokló tulajdonosi kör hozta létre Rogán Antal felkérésére a Spirit FM rádiót, azzal a céllal, hogy elfoglalja a Klubrádió helyét, s ugyanolyan álellenzéki rádiócsatornaként működjön, mint amilyen álellenzéki csatorna az ATV. De ugyanez a tulajdonosi kör (Németh Sándor vezető »lelkész« a Hit Gyülekezete tulajdonosa is) adja ki a Hetek (»Retek«) című szektás propagandaszennyet is, amely Magyarországon a (Sprit FM rádióval együtt) a kínai kommunista párt legfőbb szócsöveként működött. Ez talán mond neki valamit.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 86 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az amerikai népszava lényegében egy blog. A kérdés, miből tudja ezt Bartus fenntartani, hiszen ez profiotot nem hoz, alig olvassák, a Mandiner több olvasót hoz neki, mint a saját közönsége. 0-24-ben ezzel foglalkozik,szemmel láthatóan más munkája/elfoglaltsága nincs, de ebből jól megél Amerikában.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés