Orbán Viktor: Gondoskodunk az idősekről és jön a nyugdíjprémium!

2022. október 1. 8:04
A miniszterelnök kiemelte: „Úgy, ahogy az idén, úgy jövőre is meg fogja kapni minden nyugdíjas a 13. havi nyugdíjat”.

A miniszterelnök közösségi oldalán jelentette be, hogy a polgári kormány továbbra is prioritásként tekint a nyugdíjasok támogatására. „Egész Európába nehéz idők járnak, de ilyenkor sem szabad szem elől téveszteni a legfontosabb, nagy, nemzeti céljainkat. Az egyik ilyen a nyugdíjasok megbecsülése Magyarországon” – fogalmazott Orbán Viktor. 

Hozzátette:

A jobboldali kormány visszaadta azt a 13.havi nyugdíjat, amelyet a baloldal vett el az idősektől.

Kiemelte: „Úgy, ahogy az idén, úgy jövőre is meg fogja kapni minden nyugdíjas a 13.havi nyugdíjat”. A miniszterelnök elmondta, hogy novemberben nyugdíjkiegészítést kapnak az idősek, valamint kiemelte, hogy a gazdasági növekedésnek köszönhetően lehetőség lesz nyugdíjprémiumot fizetni az időseknek. 

Nyitókép: Mátrai Dávid

Összesen 115 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Orbán Viktor: Gondoskodunk az idősekről és jön a nyugdíjprémium!"

Hazug, csaló, korrupt tolvaj!

FÉLREÉRTESZ VALAMIT!

GYURCSÁNYI ÉS ORBÁN KÉT EGYFORMA KVALITÁSÚ ÉS ERKÖLCSISÉGŰ POLITIKUS, KÉZ A KÉZBEN.
CSAK TE IZGULSZ.
ŐK MEG KIRÖHÖGNEK EGYMÁS KÖZT TÉGED.

Magyarországnak a korlátozó intézkedések bizonyos fajtái ellen vannak kifogásai. Idézetedben erről egy szó sincs. Az ellenzékiség gyermetegesít. Jelenleg hatéves színvonalon állsz.

A volt igazságügyi minisztert, Fu Cseng-huát halálra ítélték, amit két év múlva életfogytiglani börtönbüntetésre váltanak – számol be az Euronews.
HIRDETÉS

Kínában példát statuáltak: korrupció vádja miatt a volt igazságügyi minisztert, Fu Cseng-huát halálra ítélték, amit két év múlva életfogytiglani börtönbüntetésre váltanak – számol be az Euronews. A már korábban bebörtönzött, egykor tekintélyes politikus már a júliusi tárgyaláson bűnösnek vallotta magát. Elismerte, hogy 117 millió jüant, 6,9 milliárd forintot vágott zsebre ajándék és készpénz formájában – személyes haszonszerzés céljából. Fu esete nagy nyilvánosságot kapott, hiszen 2018 és 2020 között Kína igazságügyi minisztereként szolgált. Karrierje is figyelemre méltó, elvégre rendőrből küzdötte fel magát a kínai közbiztonsági minisztérium helyettes vezetőjévé, majd miniszterré.

Három magas rangú rendőrfőnököt ugyanilyen ok miatt állítottak bíróság elé, akiket ugyanazon a napon ítéltek el – három héttel a Kínai Kommunista Párt (KKP) kongresszusa előtt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés