Orbán Viktort akarta savazni Ludovic Orban, de csak magából csinált viccet

2022. augusztus 11. 11:20

Nem jött össze az egykori román liberális miniszterelnöknek a terve.

2022. augusztus 11. 11:20
null

Ludovic Orban Orbán Viktorba kötött volna bele, annak is az adriai nyaralásába – írta meg a Főtér.ro. Mint ismeretes, a magyar miniszterelnök a tusványosi beszéde óta forró téma Romániában. Közösségi oldalán Orban – aki miniszterelnökként még azzal dicsekedett, hogy Brüsszelben őt nevezik a „jó Orbannak”, a magyar kormányfőt pedig a rossznak – kifejtette, hogy „júliusban a nagy hazafi Orbán Viktor arra buzdította a magyarokat, hogy a Balatont válasszák, és mondjanak le arról, hogy az Adriai-tengeren, a horvát tengerparton nyaraljanak.

Orbannak elvileg igaza van egyébként, tényleg kijelentette Orbán, hogy a Balatont válasszák a magyarok. Csupán két évet tévedett, Orbán Viktor ugyanis valóban mondta júliusban, hogy több Balaton, kevesebb Adria –

csak éppen nem 2022 júliusában, hanem 2020-ban.

Mint ismeretes, akkor még javában tombolt a koronavírus-járvány, viszont oltás nem volt, így a magyar kormányfő arra buzdított mindenkit, hogy a járvány terjedésének megakadályozása érdekében inkább otthon nyaraljon.

Nyitókép: Főtér.ro

Kapcsolódó cikkek

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
scandal says Jack
2022. augusztus 12. 12:47
A brüsszel szerinti "jó Orban" hálás lenne a sorsnak, ha tizedannyi spiritusz szorul belé, mint Orbán Viktor kisújja körme alatt a piszokba...
Reszelő Aladár
2022. augusztus 12. 11:47
Szerintem ő nem a jó orbán, hanem az, akinek olyan neve van mint Dr Miniszterelnöknek és ebből él.
Carcess
2022. augusztus 12. 10:29
"miniszterelnökként még azzal dicsekedett, hogy Brüsszelben őt nevezik a „jó Orbannak”, a magyar kormányfőt pedig a rossznak" romániában az emberek meg fordítva mondják :D
puszt
2022. augusztus 12. 07:42
Nem olyan bonyolult ez, csak nektek... Mondta, v nem mondta?! Amúgy akkoriban is nyaralt a NER, meg a gci is arrafelé, nem?! Tehát: Horvátország, v a Balaton? "Ez a kérdés válasszatok"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik