Baloldali vergődés: nem múlik a választási pofon hatása – itt az új Mandiner Reakció

2022. augusztus 09. 18:00

Milyen állapotban vannak az ellenzéki pártok? Lezajlott-e már a vereség utáni gyászmunka? Tudnak-e profitálni a baloldalon a háború és a válság negatív következményeiből? Utánajártunk.

2022. augusztus 09. 18:00
null

***

A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2022. augusztus 09. 20:20
A mai bal oldal - talán Thürmeréken kívül -, Magyarországon nem létezik. Ezek neolibernyák kutyák!
hini
2022. augusztus 09. 19:11
odáig jutottam,hogy baloldali magyar emberrel még vitatkozni sem vagyok hajlandó
MintaPedagógus
2022. augusztus 09. 19:08
A megoldás egyszerű: 1. hazaáruló baloldali politikusok a börtönbe, vagy közmunkára 2. az a párszázezer agyhalott szimpatizánsuk pedig húzzon el nyugatra, ami után vágyakoznak.
Forgalmazó
2022. augusztus 09. 18:42
A baloldali emberek annak örülnek hogy az ukran nácik felől nem jön az orosz kőolaj. Miről beszélünk akkor. Nem bánnánk ha hungarofóbia helyett elköltöznének nyugatra a "fejlett demokraciába" ahol tárt karokkal várják őket és nem pusztítanák gyaláznák tovább ezt az országot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik