Kedves Karácsony Gergely!

2021. október 28. 13:07

Baczkó Norbert
Facebook
Ezt hívják demokráciának? Ez a baloldal szabadság értelmezése?

„Szívesen hozzászólnék ehhez a poszthoz, de ugye már azelőtt le vagyok tiltva és el vagyok némítva a politikai véleményem miatt, hogy kormányoznátok. Pedig csak véleményt és kérdést fogalmaztam meg, amíg főpolgármester úr bírta a kritikát. Ez persze nem tartott sokáig.

Ha már hozzászólni nem tudok arra azért kíváncsi lennék, hogy ez a poszt hogy fér össze azzal a mondattal, amit nem is olyan régen sikerült mondani?

»Legyen egy olyan alkotmányos béke Magyarországon, amihez az kell, hogy az a Fidesz amit most ismerünk, megszűnjön. Beleértve azokat a szavazókat, akik most hisznek ezeknek a politikusoknak.«

Ezt hívják demokráciának? Ez a baloldal szabadság értelmezése?

Két szélsőséges világértelmezésben már láttuk a 20. század történetében, hogy milyen az amikor a békét egyesek abban látják, hogy a velük egyet nem értőket "megszüntetik". Ez náci vagy kommunista tempó (a választás szabadságát meghagynám). Mint ahogy az is az, ha a közéletről veléményt formalókat egyszerűen elhallgattatják.

Ezt akár kommentben is írhattam volna a poszt alá. Persze, ha nem azok közé tartoznék akiket el kell csendesíteni vagy meg kell szüntetni – ahogyan az liberális demokraták között szokás.”

Nyitókép: Trenka Attila

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés