Karácsony Gergely a Jelen hetilapnak azt nyilatkozta, hogy unta a miniszterelnök-jelölti vitákat

2021. október 22. 19:34

Fekete-Győr András
Facebook
Én felemelőnek tartottam őket.

„Karácsony Gergely a Jelen hetilapnak azt nyilatkozta, hogy unta a miniszterelnök-jelölti vitákat. Én felemelőnek tartottam őket. Több mint egy millió polgártársunk előtt érvelni, vitázni, beszélni a közös jövőnk alakításáról: kevés ennél megtisztelőbb feladat van. Kiváltképp azok számára, akik miniszterelnök-jelöltnek jelentkeztek.

Nyilván megértem, hogy ha valakit belehajszolnak egy miniszterelnök-jelölti kampányba, annak nem fogja minden pillanatát élvezni. Én sosem voltam a magam 32 évével és a parlamenten kívüli pártépítői tapasztalatommal valódi esélyese ennek a versenynek. Mégis, minden másodpercét értékeltem és szerettem. Azért, mert rengeteg tanulnivalóval szolgált. A közügyek szolgálatába szegődni egy életen át tartó tanulást feltételez.

Visszatérve a vitára, én azokat a csapatokat tisztelem a fociban, akik annak ellenére, hogy 3:0-ás vereségre állnak a 90. percben, nem rezignáltan passzolgatnak hátul, hanem mennek előre egy szépítő gólért. Ha másért nem, a szurkolóikért és a nézőkért. A zakó után pedig le kell vonni a tanulságokat, tanulni, fejlődni, és menni tovább. Hosszú még ez az út.”

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aztán csodálkoznak, hogy Márki-Zay-Dobrev döntőt jatszottak...

És még így is, kis-Karácsony elébe került a még kisebb Fegyörnek...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés