Szabó Tímea: A kínai vakcina nem hatásos az időseknél, ezért harmadik oltás is szükséges

2021. május 4. 15:02
Szabó Tímea és Szél Bernadett a Sinopharm-vakcináról kérdezte Rétvári Bencét.

„Selmeczi Gabriella és a fideszes bagázs egy éve szabotálja a parlamenti bizottság működését! Ma sem jött el senki a Fidesz-KDNP-ből. Súlyos törvényszegésben vannak, egy fillér fizetést nem kapnak ebben a hónapban, remélem” – írta a Facebookon kedden Szabó Tímea Szél Bernadettel közös sajtótájékoztatóját követően. 

„Persze nem akartak válaszolni többek között arra a kérdésre, hogy a WHO ma megjelent jelentése után – miszerint a kínai vakcina nem hatásos az időseknél – tervez-e a kormány 3. oltást. Pedig harmadszorra kérdeztem meg a kormánytól, de Rétváritól csak pökhendi válaszokat kapok. Elég volt ebből a megalázásból, az emberek lenézéséből, a törvényszegésből!” – írta a képviselőasszony arra hivatkozva, hogy a WHO friss jelentése szerint a 60 év feletti Sinopharm vakcinával oltottak esetébe harmadik dózis beadása is szükséges lehet a szükséges védettség elérése érdekében. 

A Portfólió azt is megírta, hogy az Egyesült Arab Emírségekben és Szerbiában is úgy találták, hogy több esetben nem alakult ki védettség a Sinopharmmal oltottak esetében, így harmadik dózisra lehet szükség.

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés