Niedermüller: A fehér, hetero keresztények „rémisztő képződmények”

2020. január 26. 9:01
A DK alelnöke nem finomkodott.

Niedermüller Péter az ATV egyik csütörtöki műsorában kijelentette:

Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem-magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen, ezek a fehér, keresztény, heretoszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből, mondom csöndesen nektek.

A videóról a Magyar Hang számolt be elsőnek.

Összesen 243 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bocsánat, de ez BTK.

Képzeljük el, hogy a fidesz alelnöke ilyen hangnemben beszél a fekete,
sárga, cigány, zsidó buzi nőkről, akik közt vannak férfiak is.

Azt javaslom, migráljatok tíz évre Mohamedániába és ha visszajöttök (egyáltalán), majd meghallgatjuk, milyenek a barna, muzulmán heteroszexuális férfiak (és nők). Ti rémisztő képződmények ...

A baj az, hogy feltehetően sok.

A nacionalisták közt bőven akadnak kevésbé fehér izraeliták is, elég kimenni Izraelbe, és szétnézni kicsit. Az afrikai feketék törzsi szerveződáéséről, és hogy hogyan tekintenek az idegenekre, már ne is beszéljünk. Ez a fasz csak próbálja utánozni az angolszász ballib oldalt. Remélem, hamarosan elpatkol a vén geciláda.

Ja, akkor nem a kommunisták, nácik, fasiszták, akik mind a baloldalhoz köthető emberek.

Ez a hülye és aljas Niedermüller nem tudja, hogy minden embernek elidegeníthetetlen méltósága van, amit nem ő ítél vagy nem ítél meg másoknak. És ezt a niemendot megválasztották polgármesternek...

Ha ez így van, akkor például a zsidók és a cigányok, akik nagy mesterei a költözésnek, miért a fehérek országait részesítették előnyben a történelem során?

Sajnos, ez a megfelelő párhuzam. Még szomorúbb, h. ez a szivar demokratikus, szabad választáson nyert a Facebook és a gugli nem elhanyagolható támogatásával. Nem mindegy, h. a valóságot milyen irányultságú orgánum tükrözi a híreket keresőnek.

Régebben ledöbbentettél. De már világos a figurád. Annyira, hogy simán utánozni tudnám. Ha lenne kedvem hozzá.

Helyesen dodólipsinél: anál...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés