Gyurcsány: Csak becsületes politikus tudja szolgálni a hazát

2019. október 19. 12:52
A DK elnöke a korrupció elleni fellépésre és a többi ember tiszteletére szólította fel a párt frissen megválasztott polgármestereit és önkormányzati képviselőit.

A korrupció elleni fellépésre és a többi ember tiszteletére szólította fel a Demokratikus Koalíció (DK) frissen megválasztott polgármestereit és önkormányzati képviselőit Gyurcsány Ferenc pártelnök szombaton.

Az ellenzéki politikus a Demokrata Képviselők Közössége fővárosi rendezvényén azt mondta, nyolc évvel ezelőtt azért alapították meg a DK-t, mert hittek abban, hogy becsülettel lehet szolgálni a hazát. A becsületes hazát csak becsületes politikusok tudják képviselni, aki közpénzt lop, az a hazát lopja meg, az nem politikus, hanem bűnöző – jelentette ki.

Aki pedig bárkit bánt amiatt, hogy kik a szülei, mi a származása, a hite, hogy kit és hogyan szeret, az megöli az ember lelkét és ezzel végső soron magát az embert – hangoztatta Gyurcsány Ferenc, hozzátéve: sok mindenről lehet vitatkozni, de erről a két dologról nem.

(MTI)

Összesen 125 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Gyurcsány: Csak becsületes politikus tudja szolgálni a hazát"

Akkor Gyurcsány és társai ki vannak zárva.

Ez a Féleszű azért veszélyes, mert az adott pillanatban el is hiszi, amit hazudik (pl. a becsületről, amiről pedig kevés fogalma van, Karácsony elárulása a legjobb példa rá).

Válaszok:
Lion | 2019. október 19. 13:51

Ő lesz az elsőt, aki elhúzható innen......

A fortus olajszőkítés belefér? Megyó állíttatta le a nyomozást.....,

Egyrészt, másrészt felnőtt egy új generáció, aki már nem emlékszik a gaztetteire.

Fegyenc és a becsület, két külön fogalom.

Egy gyökérről szökkent szárra a kettő.

Nézzétek meg, messziről, lentről, proliként indultam, s eljutottam a Rózsadombra, a banki hitelek megnyíltak előttem, ez egy tipikus munkás karrier, ne legyetek irigyek.....kövessétek a pályámat, mindenki előtt nyitva áll az út a milliárdos léthez...

"Gyurcsány: Csak becsületes politikus tudja szolgálni a hazát"

És még mondja valaki, hogy nincs humora ennek a Feconak. :))))))))

Ez ennek a félresikerült ember utánzatnak a szájából vicc. Nem beszélve a családjáról, ahonnan a következő miniszterelnököt szeretnék.

Soha nem értettem meg, hogy amikor minden szerv megállapította Zuschlag bűnösségét, miért nem vizsgálták, hogy hova került a pénz?
Olyan félbehagyott volt az egész nyomozás.........stb

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés