Bicikli

2019. október 19. 9:34

Friss Róbert
Népszava
Karácsony betolta hát a biciklinket a Városháza udvarára. Valamit sejthet a jövőből, mert miután leszállt, gondosan leláncolta.

„Amióta 1989-ben a reformkörös Fábry Béla betolatott Trabantjával az MSZMP székházának parkolójába, nincs nagyobb  közhely annál, mint hogy egy magyar politikus biciklivel érkezzen meg a munkahelyére.

Csütörtökön Karácsony Gergely is betolta kerékpárját a budapesti Városháza udvarára. Karácsony betolta hát a biciklinket a Városháza udvarára. Valamit azért sejthet a jövőből, mert miután leszállt róla, gondosan leláncolta. Még  a lakatot is látni véltük.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Karácsony megválasztása nagyon hasonlít Medgyessy megválasztásához. Mindkét esetben egy szánni való, csetlő, botló figurát tettek a kirakatba. A módszer hasonló a szintén külső jegyek alapján választott Greta Thunberg projekt stratégiájához.

Medgyessyt később félreállították, és helyére rakták azt a valódi jelöltet, akivel nem tudtak volna nyerni. Egy éven belül Greta is lekerül a színpadról. Megtették a kötelességüket, érjék be azzal, amennyi hasznot elértek ezzel.

Tarlós mondta, hogy Demszky erősebb személyiség, mint Karácsony, de amint utólag láttuk, ő is kirakat ember volt. Szalagátvágás, fényképezés, kukásautó vezetése, az örök ígéretnek számító négyes metróval alátámasztva, amit aztán mások fejeztek be.

Nem kell most semmit mondani, csak figyelni kell, mi történik. Hogyan hozzák elő a XXI. századi pártok a régi, XX. századi levitézletteket. Nincsenek saját kádereik, de nem is erre lettek kitalálva, hanem arra, hogy a régieknek tartsák a létrát.

Karácsony szövetséges társai már nemcsak 100 milliókat lopnak, hanem kerékpárokat is?

Lesznek cigány "munkatársak" is.

"Hát a sajátját biztos nem, mert azt a biciklit fél órája bontották ki a fóliából"

Ha legalább egy kicsit tájékozódtál VOLNA erről a Karácsonyról,
akkor nem írtál VOLNA baromságot.
Karácsony ugyanis már a zuglói polgármestersége idején is kerékpározott.

Baj, hogy
egyszerű mondatnak tartasz egy összetett mondatot,
és ezzel az ostobasággal próbálod mentegetni a baromságodat.

Pontosan:-) tele van a városháza ballibbel:-)))))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés