A célpont Budapest

2019. június 21. 23:04

Bencsik András
Demokrata
Polgárok, vigyázó szemeteket Budapestre vessétek!

„És így tovább. Ha a jobboldal került hatalomra, elkezdődött a romeltakarítás, a fejlesztés, itt-ott megcsillant némi pénz, ha a baloldal jött vissza, akkor leromboltak mindent, és loptak, loptak egyre fifikásabb eszközökkel, trükkök százait bedobva. Most úgy fest, a jobboldal tartós kormányzásra rendezkedett be, az ország népe föllélegezhet. Látszik is Magyarországon, hogy jól mennek a dolgok, hogy egyre több mindenre jut pénz. Hogy van pénz...

Látják ezt a baloldaliak és a liberálisok, akik az elmúlt kilenc évben alaposan lerongyolódtak. Dolgozni nem tudnak, nem is szeretnek, ők csak a rabláshoz, a fosztogatáshoz és a rágalmazáshoz értenek. És ekkor jött a nagy ötlet. Budapest multikulturális nagyváros, amelynek lakói, illetve azok jelentős része igazából csak önmagát szereti. Nem érez együtt Magyarországgal, a vidék az ő számára másodrendű, szúnyogcsípéses világot jelent. Mindez megjelenik a választási eredményekben is. Amíg a legutóbbi európai parlamenti választásokon a Fidesz–KDNP vidéken 60 százalék körüli eredményt ért el, a fővárosban az arány alig haladta meg a 40 százalékot.

Gyurcsány Ferenc látta meg először a nagy zsákmány lehetőségét, hogy teljes ellenzéki összefogással matematikailag van esély Budapesten hatalomra kerülni, és mert a főváros közel kétmilliós népe igen gazdagon tejel, az ellenzék itt rengeteg pénzhez tudna jutni. A zsákmány reménye mozgatja most az ellenzéket, ezért bukkan fel egyre több különös figura, akik érezvén a pénz szagát, igyekeznek magukat sietve az első sorokba pozicionálni, mert tudják, hogy nemcsak éhesnek, gyorsnak is kell majd lenni...

A ballibek célpontja Budapest. A főváros csodás vagyona és kincsei, ezért az őszi választásokig tartó kampány rendkívül kemény lesz, mert ők a kincseskamra kulcsára feljogosító többséget bármi áron meg akarják szerezni. Ám jó, ha tudjuk, hogy a Böszmét nemcsak a pénz vágya hajtja, hanem a revánsé is. Ha ez a csorda megvetheti a lábát Budapesten, a kétmilliós fővárossal olyan zavart okozhat az ország működésében, aminek beláthatatlanok a következményei. Gyurcsány káoszt akar kirobbantani, és nem nehéz kitalálni, hogy e káoszhoz bőven talál majd támogatókat a nemzetközi pénzhatalom körein belül. A káosz az ő világa, a káoszból akár az ő visszatérése is kikavarható... Borzalmas áron, de az őt nem érdekli.

Polgárok, vigyázó szemeteket Budapestre vessétek!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 77 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tiszta sor. A napnál világosabb.

Óvjon minket az ég, óvja meg a várost ezektől!

Az a tény, hogy Budapesten a Fidesz 40-60 arányban vesztésre áll, bizonyítja a Fidesz-kommunikáció gyengeségét.
Csupán a tényeket kellene naponta hozni, az élet minden területéről, számokkal, amik a Fidesz mellett szólnak.
Erre sem képesek. De van ettől is rosszabb:

Brutálisan megöltek egy szlovák újságírót és a menyasszonyát
Pozsony, az újságíró és párjának kivégzése=kormánybuktatás.

Külföld - Bukaresti diszkótűz: egy nap alatt 12 sérült halt meg
Egy 28 éves lány a bukaresti diszkótűz 32. halálos áldozata= kormánybuktatás

Hableány, Budapest – Újabb hangulatkeltés a hajókatasztrófa ügyében
A Hableány huszonnyolc halálos áldozatot követelő budapesti tragédiája=kormánybuktatás NEM JÖTT BE...
Ha bárki azt gondolja, fentiek véletlenek voltak, nagyot téved.
Sorosék számára - és "magyar" segítőiknek - minden felhasználható, ha Orbán megbuktatása a tét!!!

A megoldás a még az eddigieknél is jobb kormánypárti mozgósítás, illetve azok az ellenzéki szavazók, akik legalább annyit belátnak, hogy ez a zavaros ellenzéki "összefogás" katyvasz nekik sem jó.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés