Félek, nem sikerült a tinilányból az ördögöt kiűzni

2019. január 18. 07:58

Talán egy egész tantestület kellene hozzá.

2019. január 18. 07:58
Lendvai Ildikó
Facebook

„Egy tini diáklány csúnya szavakkal illetett kormány- és államférfiúkat egy tüntetésen. Mivel a NER a szívén viseli minden ifjú fejlődését (kivéve, akiket az iskolakötelezettségi korhatár leszállításával kilökött az oktatásból, kivéve, akiket szegregál, kivéve, akiktől a szakmunkásképzőben megtagadja az általános műveltség elsajátítását, kivéve, akiket megfoszt a továbbtanulás lehetőségétől), atyai érzülettel azonnal a kezébe vette nevelését. Első lépésként – kizárólag nevelő célzattal – a kormányközeli sajtó össze-vissza hazudozott róla. Másodikként a választékos magyar beszéd példaadó művelője, Bayer Zsolt »kretén, barom állat«-nak, »nyomorult, ócska kis proli«-nak nevezte. Elvégre egy lovag legyen lovagias. (A kislány tényleg trágár szavakat használt – enélkül nekem jobban tetszett volna –, Bayer Zsolt viszont trágár tartalmakat. A prolizással társadalmi csoportokat alázott meg. Hová lettek a »keményen dolgozó« munkásemberekről elszavalt orbáni ódák?)

Félek, még ezzel se sikerült a tinilányból az ördögöt kiűzni. Talán egy egész tantestület kellene hozzá. Az helyes, hogy Bayer Zsolt lesz a tánc- és illemtanár. Az anyukájához gyengéden ragaszkodó Kósát kellene megkérni a szülők iránti tisztelet okítására. A CEU-ra (egykori iskolájára) támadó Kovács Zoltán taníthatná az alma mater megbecsülését, a helikopterezésébe és lakásméreteibe belezavarodó Rogán az egyenes beszédet és feltétlen igazmondást. Az univerzális tudású Kásler pedig nemcsak a tízparancsolatot ill. a hit- és erkölcstant, de még a magyar őstörténetet is!

Aztán izgulhatunk, ezek a tanárok buktatják-e meg a diákot, vagy esetleg az egyre több renitens nebuló a tanárokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2019. január 20. 10:47
Ildikó hozzád képest még a Luci is fer.
catalina9
2019. január 19. 07:46
Talán egy egész tantestület kellene hozzá. " nem Lendvai elvtársnő, elég lenne hozzá egy normális anya és apa... de akinek Bangóné a keresztanyja, ott már késő...
Nyáril
2019. január 19. 06:53
http://egi.kektoll.com/2019/01/16/oriasok-vallan/
Peter8811
2019. január 18. 22:43
Aczél bácsi biztos kiűzte volna belőle az ördögöt, nagy ördögűző hírében állt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik