Liberálgőg

2018. október 20. 16:10

Kacsoh Dániel
Magyar Hírlap

Persze tudjuk, a szakmaiság és a hatékonyság a baloldal sajátja, a jobboldal nem tudja jól vezetni az országot, csak a diktatúrához ért.

„Persze tudjuk, a szakmaiság és a hatékonyság a baloldal sajátja, a jobboldal nem tudja jól vezetni az országot, csak a diktatúrához ért. Évtizedek óta hallgatjuk ezt az evidenciaként tálalt, gőgös véleményt, amelyet azonban a valóság újra és újra, lefegyverző módon cáfol. Ettől még a jelek szerint az immár külföldről okoskodó Bajnai továbbra is le van maradva néhány brosúrával, igaz, most már legalább nem prognosztizál azonnali csődöt, mint annak idején, hanem elképesztő érvelési bravúrral »lassan ölő daganatnak« nevezi a Fideszt.

Hasonlóan látja a világot Guy Verhofstadt holland grimaszkirály is, aki szintén megmondaná a magyar választóknak, ki mellé húzzák az ikszet, ha jót akarnak. Vagyis liberalizmust. Egy interjúban egyenesen azt állította, a politika trágyadombjára küldené a magyar miniszterelnököt, mert szerinte oda való. Ebben lénye­gében a teljes NGO-világhálózatot működtető Sorossal fúj egy követ, és mindez együtt elég kemény EP-kampányt vetít előre. Projektjük neve: harc a többség ellen.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/137447