Jobbik: A fideszes korrupciós Magyarország rákfenéje

2018. február 14. 13:20

A Jobbik elkötelezett abban, hogy április nyolcadika után az egész országot átszövő Fidesz-korrupció ellen minél gyorsabban és hatékonyabban fellépjen – írja Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője.

A fideszes korrupció Magyarország rákfenéje – olvasható a Jobbik országgyűlési képviselőjének, Szilárgyi Györgynek az MTI-hez eljuttatott közleményében. 

A rendszerszintű korrupciót mi sem bizonyítja jobban, minthogy minden napra jut egy fideszes képviselőhöz, rokonhoz vagy haverhoz köthető korrupciós-botrány. A Jobbik elkötelezett abban, hogy április nyolcadika után az egész országot átszövő Fidesz-korrupció ellen minél gyorsabban és hatékonyabban fellépjen. Ennek érdekében egy korrupcióellenes ügyészséget fogunk felállítani, amellyel nem csak vissza lehet majd szorítani a korrupciót, hanem lehetőség nyílik a bűnösök elszámoltatására és az összeharácsolt vagyon visszaszerzésére, valamint a Fidesszel meglehetősen engedékeny jelenlegi ügyészség munkájának megreformálására is – írják.

A kormányzást szakmai alapokra fogjuk helyezni, az oligarchákat meg fogjuk adóztatni, a tolvajokat le fogjuk csukni – zárul a közlemény.

(OS-MTI)

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/125161