Hódmezővásárhely

Bod Péter Ákos: Magyarország kisodródhat az európai értékrendből

2018. február 14. 12:55

A hódmezővásárhelyi független polgármester-jelölt, Márki-Zay Péter vendége volt Bod Péter Ákos a helyi könyvtárban. A közgazdász elmondta: a Soros-kampányra költött milliárdokból inkább wc-papírt kellene venni a kórházaknak.

Vissza kell állítani a jogállamot, csatlakozni kell az európai uniós ügyészséghez, véget kell vetni a lopás rendszerének – jelentette ki Bod Péter Ákos, aki a hódmezővásárhelyi polgármesterjelölt, Márki-Zay Péter vendége volt a helyi könyvtárban. A beszélgetésről a Hír TV számolt be. Bod Péter Ákos szerint a Soros-kampányra költött milliárdokból inkább wc-papírt kellene venni a kórházaknak, Magyarországot pedig a gazdasági és morális lecsúszás veszélye fenyegeti.

Nagyon félek, hogy Magyarország kisodródik az európai értékrendből. A jogállamiságot illetően nagyon sok kritikát hallottunk. Nem mennek a bűnesetek után, elkennek dolgokat, vannak, akiknek mindent szabad, tehát ezek azok az esetek, amelyek kis szinten és országos szinten is gyengítik a jogba vetett bizalmat” – fogalmazott a közgazdász. Márki-Zay úgy vélekedett, a fideszes gyűlölet- és hazugságáradat nem tartozik a jobboldali-keresztény értékek közé. „Orbán Viktor megteremtette a nemzeti egységet, csak nem maga mögött, hanem magával szemben. De ez egy óriási pozitív dolog. A rendszerből annyiaknak van elege. Vannak még, akiket a manipuláció megtéveszt, és vannak még akik félnek a káosztól és félnek a migránsoktól, és nem veszik észre, hogy az a káosz, ha nem lépünk fel Orbán Viktor ellen” – jelentette ki. Márki-Zay szerint az összefogással megszüntethető a korrupció és megfélemlítés rendszere Magyarországon.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/125159