Karácsony felmentette a BKK vezérigazgatóját

2020. május 05. 13:58

A mai napon a főpolgármester felmentette dr. Varga Ivettet, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatóját – közölte a Főpolgármesteri Hivatal.

2020. május 05. 13:58

Azt írják, hogy a főpolgármester megköszönte dr. Varga Ivett többéves munkáját, amelyet a főváros érdekében a Főpolgármesteri Hivatalban, majd a BKK stratégiai igazgatójaként, később vezérigazgatójaként végzett. Karácsony Gergely sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy a vezérigazgató asszony a cégvezetői feladatait nem tudta olyan hatékonysággal ellátni, mint amelyet a járványveszély következményeinek enyhítése megkövetel.

A főpolgármester május 5-i hatállyal megbízott vezérigazgatónak nevezte ki Fendrik Lászlót, a társaság jelenlegi vezérigazgató-helyettesét, akitől elsősorban azt várja, hogy a jelenlegi nehéz pénzügyi körülmények között is biztosítsa a BKK kiegyensúlyozott szervezeti működését, illetve folytassa a budapesti közlekedés fejlesztése érdekében megkezdett munkát – teszik hozzá.

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Letiltott
2020. május 06. 12:09
Elvitették vele a balhét.Ahogy szokás feléjük.Az biztos,hogy nem ő döntott a járatritkítasról sem.Bűnbak mindig kell a fővarost "visszavesszük"csoportnak.
Senye Péter
2020. május 05. 21:57
Nem új ötlet. Félreállítani (jó esetben csak leváltani) felső vezetőket, hogy sokan reménykedjenek az előrejutásban és odaadó hívei legyenek a főnöknek.
Timur Link
2020. május 05. 20:35
Ki volt azon elmebeteg, aki három hónapja kinevezte? Vállalja-e a felelősséget a rossz döntéséért?
tango47
2020. május 05. 17:22
Pedig ilyenkor a ballikok a meteorológust szokták kirúgni, ha a főnök semmiért nem vállal felelősséget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!