Elveszett kapcsolat

2014. augusztus 18. 08:59

Falusnál egy MSZP-s polgármester, mondjuk az angyalföldi Tóth József, de még Horváth Csaba vagy Schmuck Andor is jobb jelölt lett volna, arról nem is beszélve, mi van akkor, ha visszacsábítják Csintalant!

2014. augusztus 18. 08:59
Sinkovics Ferenc
Magyar Hírlap

„Most Falus Ferenccel, a minden tekintetben ismeretlen hivatalnokkal vonul fel a baloldal az önkormányzati választásokra. Ez pártpolitikai és hatalomtechnikai értelemben is a lehető legrosszabb ötlet. Se hírnév, se tapasztalat, se karizma. Rossz ötlet, de szükséges kompromisszum, az összes, amúgy erős és zavaró ambíció kiütése – gondolhatják a baloldalon. 

Azaz lezárása annak a belharcnak, ami ebben a politikai tömbben már 1917 óta hagyománynak számít. Falusnál egy MSZP-s polgármester, mondjuk az angyalföldi Tóth József, de még Horváth Csaba vagy Schmuck Andor is jobb jelölt lett volna, arról nem is beszélve, mi van akkor, ha visszacsábítják Csintalant! No persze sok minden jellemezheti Falus Ferencet, még akár valamiféle szakértelem is, de karizma és tapasztalat nélkül aligha mennek vele valamire a »kormányváltók«. Sokszor az az érzése az embernek, mintha nem is a választási győzelem lenne számukra a fontos, meg tudtak egyezni, nekik most ez a győzelem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TAVIROZSA
2014. augusztus 18. 14:45
Nem értem Horváth Csaba miért nem volt jó jelölt a többi baloldali pártnak. Ismeri a városházi dolgokat, stb., Miért kellett a szürke Falus ?
orion
2014. augusztus 18. 11:25
"Falusnál egy MSZP-s polgármester, mondjuk az angyalföldi Tóth József, de még Horváth Csaba vagy Schmuck Andor is jobb jelölt lett volna" Totya ér is valamit, de ő már önjáró; nem bírnának vele, mert mszpmutyi ide, mszpmutyi oda, csak elvezetgeti a XIII. kerületet egy ideje. A másik 2 vicc, de még annak is gyenge.Csintalant nem értem, biztos hiányzik valami fontos információm erről. Falusnál az volt a lényeg, hogy minél szürkébb, ismeretlenebb, bürokratább legyen egy jópofi alapítványi háttérrel? Vagy csak az utóbbi számít? Ha abból indulok ki, hogy a dinkák erőltették, már kész a szadesz-kék plakát, amin a fidesz járványt óhajtják megfékezni vele (hahaha, micsoda áthallásokra ad ez okot), azonkívül nekik a XIII. kerület Újlipótvárossal egyenlő, teljesen világos, kik a szavazásra meg-és felszólítottak. Egy percig ne legyen kétséges, hogy a (lipóciai) Demszky és Fletó- imádó vénasszonyok csapatostul menni is fognak szavazni+ a Lendvai Ildikó által favorizált "tisztes, őszes halánték" is sokat nyomhat a latban; még majd dudorásznak is közben. Mivel a családom a város 4 kerületében lakozik, figyelem a többi helyszínt is. Hát, nem egyszerű, de remélem, ha szorosan is, 4-ből 3 Tarlós-párti marad. A saját az csoda lenne, de itt az ideje a csodának is.
Cassi
2014. augusztus 18. 10:37
A "baloldalon" senki sem hiszi már el, hogy megnyerhetik ezt a választást. Olyan gödörben ülnek, hogy elkerülhetetlennek tűnik a tökéletes, kimaxolt, 0:3-as vereség ebben az évben. Utána szabad a vásár, új helyzet lesz, a bukássorozat bűnbakjait félre lehet tolni, új lehetőségek nyílnak meg az alsóbb vonalbeli pártkatonák előtt. Már csak erre vár mindenki. Falusról akkor hallunk majd utoljára ebben az életben, amikor bejelenti, hogy elismeri a vereségét.
A helység galagonya
2014. augusztus 18. 10:34
Te az a fajta eccerű fidesznyik seggnyalonc vagy, aki, ha Budapestről van szó, akkor legfeljebb a nyilvános szarodák jutnak eszedbe. Az a hely, ahol kivered a lompost egy Tarlós kép láttán a rötyi falára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!