Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Büntetőfékezésbe kezdett egy kisteherautó, mert levideózták a szabálytalanságát (VIDEÓ)

2024. május 22. 11:36

A kisteherautó nagy sebességgel közlekedett a leállósávban, majd üldözőbe vette azt a szabályosan közlekedő autóst, aki levideózta.

2024. május 22. 11:36
null

Nyitókép: Képernyőkép/Budapesti Autósok 

A Budapesti Autósok olvasója számolt be róla, hogy május 19-én az M7-es autópályán Pákozd magasságában egy kisteherautó nagy sebességgel közlekedett a leállósávban.

Egy kisteherautó sofőrje az M7-es autópálya leállósávjában száguldozott, azonban mikor észrevette, hogy egy szabályosan közlekedő autóból levideózták, büntetőfékezett, leszorította az autóst, majd megállt a belső sávban hisztizni.

Elkezdtem videózni, hogy amikor elhalad mellettünk, meglegyen a rendszáma. Amikor észrevette, hogy videózok, lelassított, megvárt a forgalomban, ránk húzta a kormányt, majd veszélyes manőverekbe kezdve üldözni kezdett, megelőzött, büntetőfékezéssel az autópálya belső sávjában megállásra kényszerített, majd fenyegető magatartást tanúsítva kiszállt” – számolt be az olvasó.

A beszámoló szerint miután sikerült elmenekülniük, újra üldözőbe vette őket a kisteherautós, aki próbálta az autópályáról leszorítani és megállásra kényszeríteni őket. 

Pákozdtól a Szabadbattyáni lehajtóig próbált leszorítani és megállásra kényszeríteni, mire sikerült úgy letérnünk az autópályáról, hogy ne tudjon követni” – tette hozzá az olvasó.

 

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:22
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­­é­­k­­­e­­­l­d­ ­­a­ ­s­­z­­­e­­­x­i­­­ ­­p­­­u­n­­­c­­i­­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
reepcze
2024. május 22. 19:07
Nem tudom, miért picsog a filmező, hogy Szabadbattyánig szívatták. Pákozd után vidáman lejöhetett volna a Fvár kelet (57. km), meg a 62-es út (60. km) és a 63-as út (64. km) kihajtójánál is. De hát így járnak a mazochisták.
Jack Reynor
2024. május 22. 15:03
A furgonos hibázott, de a filmezőt is elővenném és keményen megbüntetném.
Hekimeki
2024. május 22. 15:03
Az ilyen patkányokat legalább kettő évre besittelném plussz a jogsi örökre kampó❗❗❗❗❗
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!