Kevés foci, túl sok ideológia – már a VB csoportkörében kiestek a németek

2022. december 01. 21:36

Lehet, hogy a szivárványos zászlók és karszalagok helyett a játékkal kellett volna törődnie a német válogatott játékosainak.

2022. december 01. 21:36
null

Japán hátrányból fordítva legyőzte a spanyolokat 2:1-re, így megnyerte az E-csoportot.

Spanyolország a második helyen jutott tovább a jobb gólkülönbségének köszönhetően.

Németország a harmadik helyezett lett a csoportban, így kiesett, hiába győzte le az utolsó csoportmeccsen 4:2-re Costa Ricát, amely csoportutolsóként zárja a vb-t.

 

Auf Wiedersehen!

Úgy néz ki, ez a háború is bukó, hiába minden karszalag és Ügy.

 

A vb nem volt konfliktusoktól mentes, köztudott, hogy a katari társadalom nem éppen arról híres, hogy nyitottságot mutatna az LMBTQó-ideológia iránt. A németeket ez azonban nem érdekelte,

Ismeretes: több európai labdarúgó-szövetség is próbált nyomást gyakorolni a FIFA-ra, miután a szervezők belengették: megtiltják, hogy a katari labdarúgó-világbajnokságon szivárványos karszalagot viseljenek a csapatkapitányok a pályán. 

 

A pénz beszél: Németország óriási gázmegállapodást kötött Katarral

Hosszú távú gázmegállapodást kötött Németország Katarral - derült ki kedden. A QatarEnergy legalább 15 évre szóló folyékony földgáz (LNG) exportjáról állapodott meg a német féllel. Ennek értelmében akár 2 millió tonnányi cseppfolyósított földgázt szállíthatnak Németországba 2026-tól kezdve - jelentette be Saad Sherida al-Kaabi, Katar energiaügyi minisztere, a QatarEnergy vezérigazgatója.

 

Nyitókép: CHRISTOF STACHE / POOL / AFP

Összesen 247 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2022. december 02. 15:04
Szívesen megnézném bármelyik német labdarúgó arcát, amikor a 14 éves vagy fiatalabb gyermeke elmodja neki, hogy meleg és bemutatja a párját, vagy bejelenti, hogy befekszik egy klinikára nem változtató műtétre. Akkor is a szája elé kapná a kezét, csak bele is harapna képmutató banda..............
Robert69
2022. december 02. 14:59
1980 Moszkvai Olimpia. Eddig tartott a sport politika mentessége, szellemisége.
tailor
2022. december 02. 11:11
hígulnak ...
betakentaur
2022. december 02. 09:30
Halkan, itt a sorvégen, ahol már a madár sem jár megemlítem, hogy Németország válogatott csapata nem kikapott, hanem így tervezték a csoportkört, miután megtudták azt a szörnyű dolgot, hogy a kormányuk hosszú távú gázszerződést kötött a melegeket és stb-ket diszkrimináló sötét diktatúrával. A spanyol kamerádok ebben szívesen siettek segítségükre. Szégyent kellene éreznem, amiért bugyog bennem a káröröm? Igyekszem elfojtani - igazi keresztény ember módjára - mégis bevállalom inkább a gyónást. Muhhahhhhaaa....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!