Gálvölgyi János Magyarország jelenlegi állapotáról: „Elképesztő hova jutottunk, de változásra a következő 70-80 évben nem látok esélyt” (VIDEÓ)

2024. január 08. 06:20

„Rohadt, büdös liberális” – a színész szerint mindenki megkapta ezt a billogot, aki szerepelt a Heti Hetesben.

2024. január 08. 06:20

Gálvölgyi János az Újbudai Nagykávéház című műsor vendége volt, ahol a májusi életveszélyes állapotából való felépüléséről beszélgettek, de szóba került az ország jelenlegi állapota is.

A Heti Hetessel kapcsolatban Gálvölgyi Hernádi Judit szavait idézte fel, miszerint jó skatulya lett az a műsor. „Ott mindenki a saját véleményét mondta, soha nem mondták meg, mit kell mondanunk” – fogalmazott a színész. A műsorban szereplő embereket „rohadt, büdös liberális, és mindenféle jelzővel illették” Gálvölgyi szerint. Kifejtette, egyik pártnak sem a tagja, de a szimpátiáját sohasem tagadta.

A Nemzeti Színházban történtekre és Vidnyánszky Attila pozíciójában maradására reagálva Gálvölgyi elmondta, elképesztő hova jutottunk. „Hogy lehetne változtatni? Valahol az alapoknál lehetne kezdeni, de erre én a következő 70-80 évben nem látok esélyt” – fogalmazott a színész.

Az ország és a fiatalok helyzetéről elmondta: „ha nem lenne jó, nem lenne szép, nem lenne igazságos – mint amiben most élünk –, akkor biztos valami történne”. Ironikusan hozzátette, hogy nem normálisak, akik elmennek Magyarországról. „Borzasztó lehet Londonban, vagy New Yorkban éni” – mondta.

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 256 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Xplorator
2024. január 14. 17:38
Ez a Gálvölgyi, nemrég a színvonalról beszélt. Arról, hogy miféle mocsok színvonalon van ma, a szórakoztatóipar, mennyire nívótlan és ordenáré, és bezzeg... Aztán eszembe jutott egy kb. 20-25 éve előadott "színvonalas" és minden bizonnyal, szellemes és kultúrált előadás Gálvölgyi "művész úr" részéről, ahol is a "Fa villa, fa kanál fa tányér" kezdetű nótát költötte át. Nem tudom idézni a teljes alkotást, de ezt a sort biztosan énekelte a "művész úr": "Fa geci csorog ki a faszából...." Roppant szellemes volt... És főként ízléses, na meg színvonalas....
bagira002
2024. január 14. 05:45
Fejenként a 150, 100 ezer forint egy óra fröcsögésért sajnálják. Gyógyul a nemzet közélet tisztul ezektől a hazaárulóktól.
Krupp Skya
2024. január 09. 17:42
SABOTAGE elvtárs hányás voltál biológiából? A birka nem gyűlöl az csak megy a vágóhidra, mint az ukrán birkáitok. Gyűlölni én gyűlöllek titeket, mert körmöt téptetek le, elvettétek nagyapám földjét, de megbocsájtottam nektek mivel egymást is akasztottátok, különben kardélre hánytalak volna titeket mint Gyurcsány elvtárs a viszkit a szőnyegre.
Krupp Skya
2024. január 09. 17:30
Én beraktam volna a heti hetesbe a körömletépő fiát hogy ki legyen az ÁVH-s légy szám
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!