Friss Volán-bejelentés: minden utazót érint

2024. január 04. 17:39

Tart a Volán/MÁV/BKV vita, de más is történik a sárga-buszok háza-táján!

2024. január 04. 17:39
null

Mint ahogy arról a Mandiner is több ízben beszámolt, áll a bál a Volán-MÁV-BKV triumvirátus körül, ugyanis nem tudni, hogy mi lesz a minden utas életét megkönnyítő Budapest-bérlet sorsa. Egyesek már azt rebesgetik, hogy Vitézy Dávid lesz majd Karácsony Gergely politikai sírásója – ha már a villamosa nem lehet. 

Ezt is ajánljuk a témában

Viszont mindezen vita mellett, nem áll meg az élet a Volán háza-táján, ugyanis egy minden utast érintő friss bejelentést tett Vitézy Dávid:

Most már valós időben követhető az ország összes Volánbusza a Google Térkép applikációban!

Magyarán, ha késik a busz, ha siet (sic!), ha esik, ha fú, ha havazik, ha nem, immáron minden utas követheti a buszt, hogy biztosra menjen, kint lesz a megállóban, akkor, amikor a busz is.

Vitézy megemlítette, még 2022-ben, közlekedési államtitkárként indította útjára a munkát ezen újításhoz, s „először Budapesten csináltuk ezt meg még anno a BKK-ban, örülök, hogy immár országosan biztosított ez a fontos tájékozódási lehetőség mindenkinek – és annak is, hogy sok más tervvel ellentétben ezt nem állították le az utódok…”

Az adott buszok megtekintéséhez, elég csak a kérdéses buszmegállóra kattintania a felhasználónak a Google Térképeken belül.

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kizokkentido
2024. január 04. 18:29
Szégyen a nemzeti kormányokra nézve, hogy egy magáncég térképezte fel az egész világot, ha jól tudom különösebb engedély(ek) nélkül.
skodálatosnap
2024. január 04. 17:53
Le kell zárni a vitát,nincs "ingyen" utatás és kész.Tudjuk hogy gyurcsótány mire kérte fel nyakló,f@szló,mindenre is alkalmatlan gelgőkét.Ha a pestiek őt választották igyák meg a következményeinek a levét.Fizessenek külön,ha utazni szeretnének!!!RÓMAI PARTON ESETLEG...???Elzavarni az idén és kész!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!