A négyes döntő sem jött össze! Kit vegyen még meg a Veszprém, hogy BL-t nyerjen?

2024. május 01. 20:52

Egygólos előnnyel utazott Dániába a magyar sztárklub a negyeddöntő visszavágójára, de ez nem volt elég.

2024. május 01. 20:52
Veszprém, 2024. április 25.
Nedim Remili, a Telekom Veszprém (j) és Rene Antonsen, az Aalborg játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntõjének odavágóján játszott Telekom Veszprém  Aalborg HB mérkõzésen a Veszprém Arénában 2024. április 25-én. A mérkõzést a Telekom Veszprém nyerte 32-31-re.
MTI/Vasvári Tamás

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Hiába szerzett itthon egygólos előnyt a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a Veszprém, mert idegenben két góllal, 33-31 arányban alulmaradt dán ellenfelével, az Aalborg együttesével szemben, így búcsúzik a versenysorozattól. A csapat lelkiállapotának biztosan nem tett jót, hogy kapusedzőjük, Sterbik Árpád szívinfarktust kapott és kórházba került, így nem utazhatott velük a meccsre. 

Ezt is ajánljuk a témában

A Veszprém góllal kezdte a mérkőzést, de a dánok gyorsan átvették a vezetést. Az első félidőben azonban sokáig szoros volt az eredmény, sőt felénél döntetlenre zárkózott a magyar együttes. A játékrész végére azonban 4 góllal elhúztak a dánok (18-14), akiknél Arnoldsen és Hoxer voltak a legjobbak. A magyar csapat sajnos a második félidőben sem tudott sokat javulni. Az 50. perc körnéyékre sikerült két gólra feljönni, de a hajrában megint elhúzott az ellenfél, amely végül 5 gólos különbséggel verte a veszprémi csapatot.  

A végeredmény 33-28, ezzel az Aalborg jutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe.

 

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sanyago
2024. május 01. 23:13
Egy edzőt, aki képes a játékosokból csapatot építeni. Örök igazság, hogy sok jó játékos még nem jó csapat.
cicologus
2024. május 01. 21:46
vegye meg Mbappét
gyaloggos
2024. május 01. 21:24
EZEN én is elgondolkodtam meccs közben: "A négyes döntő sem jött össze! Kit vegyen még meg a Veszprém, hogy BL-t nyerjen?" EGY KAPUS mindenképpen kellene, bár Coralles a második félidőben feljavult, de Jensen nem tudott segíteni a csapatnak az első félidőben. VALAHOGY az utóbbi nemzetközi meccseken NEM volt egységes a csapat, nem ment úgy a játék.mint a sorozat elején.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!