Újabb nagyberuházást jelentett be Lázár János

2024. május 01. 14:56

Az új egyetemi épületről folytatják a társadalmi egyeztetéseket.

2024. május 01. 14:56

Nyitókép: MTI/Vajda János

Lázár János építési és közlekedési miniszter közösségi oldalán jelentette be, hogy 

megkezdődhet a Pázmány Campus beruházás! 

Ezt is ajánljuk a témában

„Megsemmisítette a Kúria a Magyar Rádió egykori épületeire kimondott változtatási tilalmat, amivel a VIII. kerületi önkormányzat akadályozni próbálta az egyetem és kerület fejelsztési terveket” – ismertette a miniszter.

Folytatódnak a társadalmi egyeztetések

Lázár János a bejegyzésében arra is kitért, hogy a társadalmi egyeztetést folytatják. 

„Számunkra fontos, hogy a helyiek mondják el, hogy az új egyetemi épület környezetében hogyan újuljanak meg a homlokzatok, az utcák, a parkok. A célból nem engedünk, de ez oda vezető útról továbbra is tágyalunk” – sorolta.

Egyetemet és békét!”

 – zárta a posztot a tárcavezető.

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
darling
2024. május 02. 23:27
Ha a ballib városvezetés megvalósítana valamit, akko nem lenne mit megígérni a következő ciklusra!
Bastyaelvtars
2024. május 01. 20:10
Milyen szép is az amikor a NER es intézményekre van lóvé miközben 650mrd értékben leallitottak nagyberuhazasokat. Kórházak iskolák utak felújítása... Ez a NER
Ez D-dúr és e-moll
2024. május 01. 18:37
"I feel the earth move under my feet ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. május 01. 18:28 'Élvezed, hogy aljasabbra süllyedsz és hitványabbul tolod, mint a leglepukkantabb gyurcsányista zakoták valaha is? ' Vádold azzal az ellenfeled, amit te magad teszel!" Ezt éppen ti művelitek, méghozzá olyan erkölcstelen módon, ami nemhogy a véresszájú kommunisták, de még a bűnözők között is párját ritkítja. Mikor történt utoljára olyan Magyarországon, hogy egy politikus társadalmi egyeztetést hirdetett, majd szemrebbenés nélkül kifejtette, ezt ő úgy képzeli el, hogy "A célból nem engedünk, de ez oda vezető útról továbbra is tárgyalunk."? (Magyarul: Lázár azt mondja, az lesz, amit én akarok, hogy hogyan azonosultok vele és szolgáljátok az akaratomat, azt a fantáziátokra bízom.) Akinek ettől a lelkiismeretlen pofátlanságtól nem forr fel a vére, az vagy agyhalott vagy még Lázárnál is romlottabb.
Ez D-dúr és e-moll
2024. május 01. 18:24
"B_kanya 2024. május 01. 18:05 ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. május 01. 17:21 'Szájatokat nagyra tátni orbánisták, mert jön Lázár Jani és méltóztat megtisztelni benneteket azzal, hogy belehugyozik' Hogy volt azzal, hogy mennyire keresztény nagypapa vagy, amelyik azt sem tudja, hogy létezik Onlyfans? Ja, ennyi, megjelenik valamik téged nagyon idegesítő politikus és kitör a nyugger munkásőr." Élvezed, hogy aljasabbra süllyedsz és hitványabbul tolod, mint a leglepukkantabb gyurcsányista zakoták valaha is? Ne alakoskodj ne terelj, mert ahhoz túl hülye vagy, inkább azt magyarázd ki, ha tudod, hogy minek nézi az a politikus a választóit, aki ilyenekkel kínálja nem őket, így képzeli a társadalmi egyeztetést: "A célból nem engedünk, de ez oda vezető útról továbbra is tárgyalunk."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!