Megszólalt Varga Zoltán ügyvédje a NAV házkutatásával kapcsolatban

2023. december 15. 14:35

Az üzletember ügyvédje szerint ügyfele semmilyen bűncselekményt nem követett el.

2023. december 15. 14:35

A Mandiner is beszámolt róla, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal több helyszínen házkutatást tartott és bizonyítékokat foglalt le egy büntetőeljárás keretében, amely kapcsolódik a 24.hu portált üzemeltető Central Médiacsoport tulajdonosához, Varga Zoltánhoz.

Ezt is ajánljuk a témában

Az üzletember ügyvédje házkutatással kapcsolatban közleményt adott ki, amelyet a Media1 is megosztott

„Szeretném hangsúlyozni az ügy kapcsán, hogy ügyfelem semmilyen bűncselekményt nem követett el. Hozzávetőlegesen havonta kértünk betekintést az iratokba, de az elmúlt 6 hónapban tudomásom szerint érdemi nyomozati cselekmény nem történt az ügyben. December 6 – án, a Central Irodaházába nagy erőkkel kivonult a NAV nyomozó főosztálya és olyan iratokat vittek el, amiket elektronikus úton is be tudtunk volna küldeni. 2025 év elejéig lehet hivatalosan nyomozni az ügyben és továbbra is fenntartjuk az álláspontunkat, hogy az ügyfelemmel közölt gyanúsítás hiányos és a büntető jogszabályok téves értelmezésén alapul. Ettől függetlenül a gyanúsítás minden pontját tényekkel és bizonyítékokkal alátámasztva cáfoltuk”.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Centrál Médiacsoport

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Syr Wullam
2023. december 15. 21:34
"Az üzletember ügyvédje szerint ügyfele semmilyen bűncselekményt nem követett el." Be is baszna, ha a saját ügyvédje a bűnössége mellett érvelne. 😁
zakar zoltán béla
2023. december 15. 19:31
Szűzek....
Kormánypárti2
2023. december 15. 17:35
És már a bíró is megvan aki föl fogja menteni az ügyfelemet. Ugyan kilencvennyolc éves és alzheimeres, de az EP jóvoltából nem kellett nyugdíjba mennie.
Krupp Skya
2023. december 15. 16:09
Tudjuk már, nem értett hozzá, meg ottsem volt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!