Botrány: Gyurcsány egykori pszichológusa porig alázta Lázárt, majd Ceausescuhoz hasonlította Orbánt

2024. február 11. 07:28

Elég volt!

2024. február 11. 07:28
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„Felhévizy nagyon felháborodott. Ilyen undorító, sértő és megalázó műsort még eddig nem látott, pedig volt már számtalan minősíthetetlen eset a baloldali médiában. A Klubrádió Klubdélelőtt című műsorában Kun Zsuzsa vendége volt Varga Zoltán pszichológus, aki hosszú ideig volt Surányi György, Simor András, majd pedig Gyurcsány Ferenc tanácsadója. Az apropó, amiért behívták az idős szélsőbaloldali pszichológust, nem volt más, mint az, hogy kielemezzék Orbán Viktor szerintük a hatalomtól torzuló személyiségét. Volt itt minden a műsorban, mint a búcsúban, minden irányból igyekeztek a miniszterelnököt támadni és lejáratni.

Előhúztak régi felvételeket róla és azt elemezgették rosszindulatúan, tisztán politikai célzattal, jó ballib szokás szerint a szakmaiság látszatát keltve. Nagyon sok minden elhangzott a műsorban, amelynek minden szava sértő volt.”

***

Nyitókép: Képernyőfelvétel

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kissb56
2024. február 12. 10:49
Frusztrált a vén szar varga. Az elvtársaival együtt mélytorkoznak 18 éve.
Lajoss
2024. február 11. 23:11
Szélsőbalos pszichológus… Félix,hogy te mekkora farok vagy… 😂😂😂😂😂
Hazafi575
2024. február 11. 18:46
Talán választást kellene nyerni nem uszitani Orbán ellen.
Conduct
2024. február 11. 14:03
Felhèvizy Fèlix igy ebèd utàn el lett küldve a büdös kurva anyjàba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!