Vona most nem vitázik Bokrossal

2009. december 21. 12:15
A Jobbik vezére a globális kapitalizmus hazai helytartójának nevezte Bokrost, aki az ő hátán felmászva akar némi figyelemhez jutni.
Vona álláspontja szerint az a neoliberális társadalom- és gazdaságpolitika nemzet- és társadalomellenes, amelynek Bokros világszerte hírhedt élharcosa. Az a politika, amely a profit, a nagytőke és a multinacionális mamutvállalatok oltárán képes feláldozni mindent. - írja válaszlevelében a Jobbik kormányfő-jelöltje.
 
"Egyfajta elégtételként élem meg, hogy az MDF, amely ideológiai vargabetűivel és a politikai hullák sorozatos feltámasztásával a magyar közélet legbizarrabb pártjává vált, oda jutott, hogy most már a korábban napi szinten szélsőségesezett Jobbik hátán felmászva kíván némi figyelemhez jutni. Az pedig külön megtiszteltetés nekem, hogy ön – akit a globális kapitalizmus egyik hazai helytartójának tartok – a Jobbikot tekinti céljai elérésében a legfőbb akadálynak." - írja Vona.
 
A választási esélyeket tekintve a Jobbik valódi ellenfeleinek a Fidesz és az MSZP miniszterelnök-jelöltjeit tartja, reméli, hogy mind Bokros Lajossal, mind Orbán Viktorral, mind Mesterházy Attilával lesz módja a nemzet ügyeit a nyilvánosság előtt megvitatnia. "Ezen vita időpontjául a kampánynak azon időszakát javaslom, amikor már kiderült, mely pártok tudták összegyűjteni az országos listaállításhoz szükséges ajánlószelvényeket anélkül, hogy csaláshoz folyamodtak volna, mint az sajnos az MDF-fel egy éve a ferencvárosi időközi választáson előfordult." - zárta sorait Vona Gábor, majd hozzátette: "A kopogtatócédulák gyűjtéséhez több tisztességet, jó munkát és kitartást kívánok. Remélem, találkozunk tavasszal a miniszterelnök-jelöltek vitáján! Én ott leszek." (MTI)

Vona Gábor válasza Bokros Lajosnak (Jobbik)

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igen, már egy ideje átírtuk, csak sajnos az url hivatkozásként megmaradt - más oldalakon is (a forrás szerint Bokros aktuális külön "vita-meghívását" valóban elutasította Vona).
Köszönöm a figyelmeztetést!

states,

nekem volt még egy pillanat, amikor a különben nem feltétlenül szimpatikus Novák Előd arról beszélt, hogy a Fideszben is van egy csomó álláshalmozó politikus, pl. Pokorni egyszerre kerületi polgármester, fővárosi és országgyűlési képviselő.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés