Panel, traktor, Societas

2010. január 24. 12:01
Játéktraktorokkal demonstrált a Societas az MDF javaslata ellen.
A Societas-Új Mozgalom véleménye szerint Lévai Zoltánnak, az MDF fővárosi elnökének javaslata a panelházak felső emeleteinek lebontásáról nemcsak drága és sok veszélyt hordoz magában, hanem minden határon túlmenően embertelen is. Oroszvári Péter elnökhelyettes mai sajtótájékoztatóján kiemelte: ilyen javaslatot egyetlen demokráciában sem engednek meg maguknak a politikusok.

Emlékeztetett arra, hogy a panelban élők védelme a szocialisták egyik fontos célja volt az elmúlt években, amiért sokat tettek. Hangsúlyozta: ki fognak állni mellettük akkor is, amikor meg kell akadályozni Lévai Zoltán kezdeményezését. A sajtótájékoztatón kartondobozokból épített panelházakkal és játéktraktorral demonstrálták, hogy szerintük mit jelent az MDF fővárosi elnökének indítványa. (MTI)
Kínai Kálmán és Trágár
2010. January 24. 13:17
Hetekig bánkódni fogok, amiért az eseményről nem készítettünk videót. Abból a szempontból viszont tetszik az akció, hogy amíg a fiúk legóznak, addig sem ide járnak trollkodni a svéd modellről.

Amúgy tény, hogy - a demográfiai katasztrófa és a cigánykérdés megoldása után - a közepesen távoli jövőben az akkori magyar kormánynak a panelokkal is csinálnia kell valamit: az általában 25 évnyi élettartamra tervezett épületek egy szép napon egyszer csak elkezdenek majd összeomlani, s a bennük lakó pár millió embert el kell majd helyezni valahol.

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés