MSZP-nek kampányol Gálvölgyi és Farkasházy

2010. március 31. 11:52
Tóth Józsefnek, a szocialisták angyalföldi jelöltjének kampányolt a Heti Hetes két állandó szereplője. A politikus szerint az eredmények magukért beszélnek.
A politikus lakossági fórumán mindkét hírességet a barátjaként mutatta be a Váci úti Oázis kávézóban. „Büszke vagyok rá, hogy mindkettejüknek én adhattam át a kerület díszpolgári címét” - mondta Tóth. Farkasházy az Indexnek elmondta: „Ennek az Angyalföldnek egy kiváló vezetője van évtizedek óta”.
 
Az MSZP-s jelölt Farkasházyval kedélyesen elbeszélgetett közös gimnáziumi élményeikről. „A sok állás nélkül maradt munkás miatt fájlalom, hogy annyi üzem eltűnt a környékről, viszont sokkal tisztább és szebb lett a kerület, csodálatos a Váci út és minden, ami teremtődött, a lakások pedig egyre értékesebbek” - vélekedett Farkasházy.
 
Rengetegett fejlődött Gálvölgyi János szerint is a XIII. kerület, bár vicceskedve azért megkérdezte a politikustól, hogy miért kell megszűnnie a kerület kocsmáinak. Tóth a beszélgetés végén felhívta a közönség figyelmét arra, hogy „az eredmények, azok önmagukért beszélnek, de ez kevés, április 11-én el kell menni szavazni”.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én is azt mondom: az "eredmények" önmagukért beszélnek, és épp ezért, április 11-én el kell menni szavazni

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés