Mondtam, hogy sajnos nincs hangom, és nincs az a pénz, hogy hülyét csináljak magamból

2022. november 28. 20:46

Havas Henrik
Facebook
Mondták, hogy Hajdú Péternek sincs hangja, de ő vállalta. Mondtam, hogy ha én lennék Hajdú Péter, én akár ingyen is mentem volna.

„Egyébként ez az egész Szilágyi Béláról, az M1 Híradójának »gazdasági szakújságírójáról« jutott eszembe, aki a Kamerun-Szerbia meccs szünetében a maga egész valójában, fején sisakkal jelent meg, hogy megkérdezze a MOL valamilyen vezetőjét, hogy hogyan találták meg Vecsés határában az olajat.

(...)

Na, mindegy, néztem a Bélát és az jutott eszembe, hogy annak idején többször is hívtam a TV-műsoraimba a kicsi, kopasz kollégát, akinél felkészültebb rádióst alig-alig ismertem, de így jártam egy valódi, élvonalbeli gazdasági szakújságíró kollégámmal, akit ugyancsak hívtam, de minden könyörgésem ellenére sem jött, mert ahogy ő fogalmazott: »Nagyon elhíztam, Henrik, szarul mutatnék a képernyőn, de azért kedves vagy.«

Ami engem illet, annak idején, amikor zsűritag voltam a Sztárban sztárban, nagyon nagy pénzeket ígértek, ha elmegyek A nagy duettbe. Mondtam, hogy sajnos nincs hangom és nincs az a pénz, hogy hülyét csináljak magamból. Mondták, hogy Hajdú Péternek sincs hangja, de ő vállalta. Mondtam, hogy ha én lennék Hajdú Péter, én akár ingyen is mentem volna.

Visszatérve Bélához, hát nincs egy ember a környéken, aki azt mondaná, hogy Béla, te egy remek harcos vagy, pont az a típus, mint Tállai András, akiről Orbán Viktor azt bírta mondani, hogy »megbízható, hűséges bajtárs, aki biztosan nem lő téged hátba«. Béla, Béla, hagyd a francba az egészet, lehetsz te még államtitkár! Erre ne azt kérdezd, Szilágyi elvtárs, hogy melyikben mert egyikhez sem értesz, de mindegyikre alkalmas vagy!”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés