Ha valaki úgy dönt, csapatban játszik, ne mutogasson utólag a másikra

2022. szeptember 28. 10:03

Aki tagadja az igazságot, az sosem lesz képes a mostaninál jobban működő országot építeni.

2022. szeptember 28. 10:03
null
Donáth Anna
Facebook

„Április 3-án az ellenzéki összefogásra bő egymillióval kevesebben szavaztak, mint a kormánypártokra. Az ellenzéki összefogás minden pártja részt vett a választási kampányban, ezért mindannyian felelősek vagyunk az eredményekért.

Ahogy a siker közös lett volna, úgy a kudarcban is osztozunk. Ha valaki úgy dönt, csapatban játszik, ne mutogasson utólag a másikra.

Egy ország irányítása mindig csapatjáték. Aki valaha kormányzást tervez, annak tudnia kell csapatban játszani, és vállalni annak közös felelősségét. A felelősség hárítását meg kell hagynunk a kormánypártoknak.

Sokszor elmondtam már, és még sokszor el fogom: aki tagadja az igazságot, az sosem lesz képes a mostaninál jobban működő országot építeni. Hiszen pont azért tartunk itt, mert az elmúlt évtizedekben annyi minden hazugságra épült körülöttünk.

Csak az igazat. Ez az út áll előttünk, minden más a semmibe vezet.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olvass
2022. szeptember 29. 10:23
Annácska !!! Csak nem Fletókára gondolsz ??? Nahát !!!? De akko' mé'nem mondod ki a nevét ??? (Tuggyukki?) Félsz talán valamitől ???
Brandon the great Negro
2022. szeptember 28. 22:22
Csak megkérdeztem volna Kannácskát kiről, vagy kikről értekezik, de azt látom letiltott... Kár! Ja, nem!
Juliusz48
2022. szeptember 28. 21:09
Aki nem tudja értelmezni Gyurcsány 14 pontját az csodálkozik azon amit kapott. "Teremtő viták és konfliktusok lesznek ezek, és amíg mi tisztességesek maradunk, nem kell félni tőlük. És miért ne maradnánk? Csak azok fogják tudni tisztességesen vezetni Magyarországot, akik egymás között is tisztességesen vetélkednek." A választásig tartott a határidős tisztesség. Persze szerintem akkor is elfogyott volna a tisztesség, ha véletlenül nyert volna a baloldal.
tevevanegypupu
2022. szeptember 28. 20:44
Egyébként ha jól emlékszem, a választás előtt Gyurcsányék meg sem szólaltak, nem játszottak az Összefogásban annyira..kizárólag azzal voltak elfoglalva, ahogy egyébként Donáth is, hogy az EP-ben és ahol lehet Orbán ellen beszéljenek..de nem Márki-Zay mellett. Márki-Zay a kampányt teljesen egyedül vitte végig azután, hogy átvette Karácsony helyét..Szóval ebben az esetben Gyurcsánynak tökéletesen igaza van..ő Márki-Zayjal nem kampányolt..sőt, kifejezetten azt akarta, hogy MZP megbukjon. Donáth és Karácsony is csak azért állhatott a vesztes választás estéjén Márki-Zay mellett, mert valaki tanácsolhatta nekik, mert hogy egyikre sem jellemző a legkisebb tisztesség és együttérzés sem, az nyilánvaló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik