Fohász a pofonért

2022. június 20. 13:50

Pilhál György
Magyar Nemzet
Fütyülve a gyermekvédelmi törvényre, gendertanfolyamot indított minap az ELTE.

„Fütyülve a gyermekvédelmi törvényre, gendertanfolyamot indított minap az ELTE Tanító- és Óvóképző Kara pedagógusoknak. (Méghozzá abból a negyedmilliárdos állami forrásból, amelyből a gyermekek védelmét kellene segíteni.) A Szexuális nevelés születéstől serdülőkorig című tanfolyam arra buzdít, hogy a gyerekeket hagyjuk szabadon kísérletezni a különféle nemi megjelenésmódokkal. Kilencéves korban például már ösztönözhetjük őket az önkielégítésre… Újabb bizonyíték, illetékes helyen kiadták a jelszót a világ felforgatására. Ügyes anarchisták az alapoknál kezdik, és mint hirdetik, az egészet csupán a demokrácia és az emberi jogok kiszélesítése érdekében teszik. Ehhez persze jókora szellemi zűrzavarra van szükség. Az első lépés mindig a hit, a család és a hagyományos férfi-női szerepek kifigurázása. Azt tesztelik, mikor szakad el a cérna, mekkora a többségi társadalom tűrőképessége. Az anyaszomorítók a nemiidentitás­zavarban és feltűnési viszketegségben szenvedők mögé bújva provokálják a normális többséget. Azt sem bánják, ha utálják őket, csak minél nagyobb sajtónyilvánosságot kapjanak. Szinte fohászkodnak a pofonért, hiszen attól lesznek »kirekesztettek«.

Fent említett magasröptű kurzust maga F. Lassú Zsuzsa, a Magyar Pszichológiai Társaság LMBTQ-szekciójának első embere vezeti. Aki elcsodálkozna, hogy mindez a nagy hírű Eötvös Loránd Tudományegyetemen történik, jó, ha tudja, itt okít az a Fleck Zoltán is, aki nemrég kijelentette: ellenzéki győzelem esetén egy darabig felfüggeszthető a jogállam, hogy kétharmad nélkül is lehessen alkotmányozni.

Eötvös Loránd forog a sírjában…”

Kapcsolódó

Érzékenyít az ELTE egyik kara, több tízezren szólalnak fel ellene. Gendertanfolyamot indított az ELTE Tanító- és Óvóképző Kara, melynek keretében az LMBTQ-lobbi tanait közvetítik a pedagógusoknak, hívja fel a figyelmet a Védett Társadalom Alapítvány és a CitizenGO. A kurzust ráadásul olyan forrásból finanszírozzák, melyből a gyermekek védelmét kellene előmozdítaniuk. Bővebben...

Nyitókép: AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem te mellébeszélsz. Itt nem a disznólábat oktatják, hanem azt, hogy két láb jó, négy láb rossz.
Micsoda különbség (ez utóbbi egy zsidó mondás)!

Már a betérés is megfontolandó:
Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés