Az ATV az Orbán-rezsim propagandagépezetének zászlóshajója

2022. június 18. 17:12

Bartus László
Facebook
A csatorna a diktatúra egyik legfontosabb eszköze.

„Az ATV 2010 óta az Orbán-rezsim propagandagépezetének zászlóshajója, a diktatúra egyik legfontosabb eszköze. Az Amerikai Népszava ezt kezdettől fogva mondja, amit még a Klubrádió vezetői sem ismertek el. Most már Arató András is tisztában van azzal, hogy mi az ATV, mi az ATV szerepe és funkciója, miután az ATV erre a célra létrehozott rádiója vállalta a Klubrádió kinyírását. Ma már »a frekvenciánkat bitorló entitásnak« nevezi Arató András az ATV rádiócsatornáját, amely Orbán propagandaminisztériumának felkérésére, megbízásából, lenyúlta a Klubrádió frekvenciáját.

Teljesen nyilvánvaló, hogy az ATV »rádiójára« azért volt szükség, hogy a diktatúra egy álellenzéki csatornával kifogja a tiltakozások szelét a vitorlából, és azt mondhassa, hogy a Klubrádiót egy másik »független« és »ellenzéki« csatorna váltotta fel, működik a sajtószabadság. Ha a Klubrádió elég jó lenne, akkor nem győzné le egy rivális, másik »független« és »ellenzéki« rádió. Ez a szabad piac Magyarországon. Ezért arra a szerepre kérte fel a Rogán-féle propagandaminisztérium az ATV tulajdonosa által létrehozott Spirit FM-et a rádiózásban, ami az ATV a televíziózásban.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 103 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Most belenéztem az Aradi Varga show-ba. Aki erre azt mondja, hogy konzervatív tv az ATV, az más egyéb galádságra is képes. Szörnyű volt a bejátszott röhögésekkel. A viccnek szánt szövegek nem viccesek. Ha azt mondom, hogy gyenge, akkor finoman fogalmaztam.

Pedig ő sem volt a topon. Ez az Aradi -Varga kifejezetten szánalmas volt.

Igazbeszéd Olga nem az ATV-n szokott művészkedni?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés