A baloldali sírva összeborulás „csodafegyvere” az élelmiszerár-stop ellen

2022. január 18. 13:52

Volner János
Facebook
Sokáig gondolkodhattak a srácok a liberális baloldali összefogás boszorkánykonyhájában.

„Sokáig gondolkodhattak a srácok a liberális baloldali összefogás boszorkánykonyhájában, hogy mivel is lehetne túllicitálni a kormányzat élelmiszerárak befagyasztására vonatkozó rendeletét. Az alapvető élelmiszer árak maximalizálásával kapcsolatban már írtunk, de nem mehetünk el szó nélkül a liberális baloldal „eget rengetően új” javaslata mellett sem. Ugyanis a srácok az általános forgalmi adó, azaz áfa csökkentését javasolják ezen élelmiszerek tekintetében, szerintük ez a valódi megoldás az árak csökkentésére. Meg amúgy is, Orbán az áfa bevételeket is lopja, de piszkosul.

Az ügyes liberális baloldali boszorkánykonyhában dolgozók nem voltak elég körültekintőek a recept összeállítása során. Tudni illik ugyanis, hogy az elmúlt években számos alapvető élelmiszer már az általuk is javasolt 5%-os adókulccsal rendelkezik. Ilyen például a sertés-és baromfihús, a tojás, a tej vagy éppen halhús.

Nem csodálkozhatunk, hiszen az alapreceptet követték. Bármit tesz a kormányzat, függetlenül annak helyességétől, a liberális baloldali srácok az ellenkezőjét, vagy jobb esetben csak az intézkedés 80 százalékának megváltoztatását követelik. Se hatástanulmány, se szakmai elemzések, semmi az égadta egy világon. A levegőbe lövöldözni hangzatos kijelentésekkel, ez tudja a liberális baloldali összefogás szakmai és politikai stábja. Bármire szeretnének is több pénzt fordítani, például egészségügyre, ahogyan ezt mi is a Volner Pártnál szeretnénk, ők mindent is a stadionépítésekből finanszíroznának.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés