„Bevándorlóországgá” nyilvánítaná Németországot az új, balos kormány

2021. november 26. 9:42
A formálódó szocdem-zöld-liberális kormányzat minden fronton harcot hirdetne a rasszizmus ellen, és minden lehetséges módon erősítenék a társadalom sokszínűségét.

Az Euractiv.com hírportál beszámol az alakuló német kormányzat társadalompolitikai céljairól. Az új, balos kormányzat terveiből kiderül: különös hangsúlyt fektetnek majd a marginális és sérülékeny társadalmi csoportokra, miközben minden fronton szembeszállnak a rasszizmussal.

„A társadalompolitikai liberalizáció pártján állunk. A sokszínűség és az individualizmus az, ami összeköt minket”

– jelentette ki Christian Lindner, a liberális szabad demokraták (FDP) elnöke. 

A zöldek még inkább a diverzitás pártján állnak. Annalena Baerbock, aki várhatóan külügyminiszter lesz, azt mondta: a sokszínűség erőt jelent egy társadalomnak, és olyan politikát csinálnak majd, ami a társadalmi diverzitást szolgálja.

A koalíciós megállapodásban arról is szó esik, hogy még több hangsúlyt fektetnének olyan csoportok bevonására, mint a muszlimok, a zsidók és az LMBTQI-emberek. Emellett törvénybe foglalnák azt, hogy Németország „bevándorlóország”.

Olyan diverzitási stratégiát fogadnának el, amelyben a kisebbségi csoportok nagyobb reprezentációt kapnának a közigazgatásban. 

Az állampolgársági törvényt is rugalmasabbá tennék, hogy a migráns közösségek részvételét erősítsék. Megengednék, hogy egy embernek többféle útlevele legyen, és alakítanának a német állampolgárság megszerzésének folyamatán is.

A koalíció minden korábbinál határozottabban szembeszállna a rasszizmussal, antiszemitizmussal és cigányellenességgel,

hogy biztosítsa Németország inkluzivitását, a sokszínűség értékeire alapozva.

A rasszizmusellenesség mentén „megakadályoznák a szélsőséges vagy összeesküvés-elméletes gondolkodást mind online, mind offline” – írja az Euractiv. 

Az Integrációs és Migrációtanulmányok Német Központja nevű intézmény nagyobb szerepet kap majd a rasszizmus monitorozására. Kineveznek egy antirasszizmus-biztost és egy cigányellenesség elleni biztost a már meglévő antiszemitizmus elleni biztos mellé. Egy független tanácsadó központot is létrehoznak, ami a cigányellenességgel foglalkozna.

 

Fotó: az új német kormány vezetői, Baerbock, Habeck, Scholz, Lindner és csapatuk (via Lindner Fb)

Összesen 171 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kérdezzék meg Barniert, hogy Franciaország hogyan vesztette el az uralmát a bevándorlás felett. Az individualizmus pedig öngyilkos és önellentmondásos ideológia: az ember eredendően közösségi lény IS! Ez az új német kormány nagy társadalmi viharok magvát veti el. A bűnök ugyanis ítéletté válnak!

Ilyen törvények után csak úgy nyerhet még egyszer a baloldal, ha tényleg mohamedánok millióit hozzák be, és adnak nekik még a választások előtt szavazójogot - valószínűleg pontosan így gondolják ők is.
Azt mondjuk megnézném, hogy oldanák meg, hogy a törökök-kurdok-arabok ne legyenek se rasszisták, se antiszemiták, se cigányellenesek. Bár eddig is elnéztek nekik mindent, nincs sok illúzióm azzal kapcsolatban, hogy ez így is fog maradni.
Viszont nyíltan beszélnek arról, ami eddig is rendszerszintű volt, hogy cenzúrázni fognak és nem tűrik a másféle véleményt - persze a sokszínűség nevében, ami ezt jelenti, hogy az eddig is létező cenzúra keményebb lesz a jelenleginél, nem csak kirúgatják a máshogy gondolkodót, hanem börtönbe is zárják.
Ezt akarták a németek, mert ők szavaztak a baloldalra, most meg is kapták.

Még a "régi" indexben 2015 körül megkérdeztek azt hiszem, Ausztriában egy migránst valami olyasmiről, hogy miért jó a nyugatnak, hogy ők jönnek, mire csak sejtelmesen mosolygott.
Ahogy kiderült, úgy tartják, hogy Allah elvette a kafírok eszét.
A helyükben én se gondolnék mást.

Orwell már 1948-ban leírta a totalitárius diktatúra újbeszél nyelvét:
"War Is Peace, Freedom Is Slavery, and Ignorance Is Strength"
A szemünk előtt válik valóra, méghozzá nem a már legyőzött Szovjetunióból, hanem az USA-ból.

A bevándorlóország még hagyján, az ő dolguk, ha nem akarják másokra is rákényszeríteni (sajnos akarni fogják), de a "megakadályoznák a szélsőséges vagy összeesküvés-elméletes gondolkodást" már vészjósló.

Alakul a kommunista kapitalizmus modellje. Irány a falanszter - Madách Imre forog a sírjában.

Az olyan primitív csatornapatkányokat, mint amilyen te vagy fogjuk becserélni értelmes, gondolkodó német menekültekre. Ez a hír felveri a magyarországi ingatlanárakat is, még nagyobb számban fognak hozzánk települni a németek, s lassan már nemcsak az idősek, nyugdíjasok, hanem a fiatalok is.

No de miért is csodálkozzunk a történteken? Ugye Merkel egyik török származású munkatársa mondotta volt, hogy már nincs is német kultúra. Kérdésem, mikor állítják fel a német kisebbségi hivatalt? S tényleg hová menekülnek majd a normális németek?

Kitekintve......Németország megállíthatatlan szétesése, tekintélyvesztése örömet szerez Párizsban, Washingtonban, s természetszerűen a bevándorlásban érintett donor országokban is.

A történések magyar fordítása: az MZP vezette balliberális győzelem esetén deklarálják, hogy Magyarország is bevándorlóország...a melegek, szexuális deviánsok országa, a globális nagytőke tartománya, legelője, hizlaldája, a zsidó gyilkos muszlimok szeretetotthona. A mai valóság: buta, gondolkodni képtelen, arcpirítóan befolyásolható, igénytelen, családjuk, gyermekeik érdekeit lábbal tipró, megvásárolható százezrek országa, akik az Orbán elleni vak gyűlöletük okán nem látják, hogy már őket is a szakadék szélére állították, de hamarosan leveszik a szemükről a kötést, s MZP pribékjei a gödörbe lövik őket is.

Meg fogjuk érni, hogy a balliberális pártok szavazói arra a sorsra juttatják vezetőiket, mint amire juttatták a becsületes olaszok Mussolinit.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés