Az „utca embere” vagy „nép hangja” a legprimitívebb műfaj

2021. október 25. 18:11

Németh Balázs
Facebook
Vajon mi történt az előválasztási „szárnyalás” után?

„BRAVÓ! Mindkét szombati rendezvényen készültek olyan riportok, amelyekkel ki lehet gúnyolni, le lehet járatni az egész megmozdulást.

Ujjongva tapsolnak a haladók, hogy három cigány fiatal nem igazán tudja mit keres a Békemeneten. (Kifejezetten pikáns a bújtatott cigányozás a liberális médiától, de már megszokhattuk…)

Közben jókat derül a túloldal, hogy három egyetemistának(?) fogalma sincs arról, miért támogatja a baloldalt.

Szándékosan nem linkelem a videókat.

Két megjegyzés:

Az »utca embere« vagy »nép hangja« a legprimitívebb műfaj, amellyel a nézőket/hallgatókat manipulálni lehet. Bármilyen témában tudok olyan videót forgatni az utcán, amellyel valakit/valamit ki tudok nevettetni.

Bármelyik rendezvényen találok olyan résztvevőket, akik csak nyekegnek-nyökögnek, ha rájuk rontok egy kamerával és egy mikrofont dugok az orruk alá! Nem csak cigány fiatalok és lázadó egyetemisták »fagynak le« ilyenkor, hanem akár politikusok, bankvezérek, tanárok, tudósok is.

Szóval túl nagy jelentőséget nem érdemes tulajdonítani ezeknek a videóknak, de természetesen hergelésre kiválóan alkalmasak

Ennél sokkal izgalmasabb kérdés, hogy miért voltak csaknem százszor annyian a Békemeneten, mint a másik rendezvényen.

Egészen pontosan arra a kérdésre nem kapok választ senkitől két napja, hogy miért volt mikroszkóppal is alig látható “tömeg” a baloldali ünnepségen. Annak ellenére, hogy buszokkal hozták (volna!) a résztvevőket vidékről Budapestre, ha lettek volna jelentkezők az ingyenes utazásra…

Vajon mi történt az előválasztási »szárnyalás« után?

Azoknak a véleménye is érdekel persze, akik most habzó szájjal birkáznak, buszoznak, krumpliznak a Deák téri valódi tömeg láttán…”

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés