Demeter Márta kormányváltás esetére tisztaságot és rendet ígér a Főváros közterületeire

2021. szeptember 22. 14:40

Kötter Tamás
Facebook
Nem értem, hogy miért kellene ehhez kormányváltás.

„Kedves Demeter Márta nem kell a választásokig várnia, ebben a kérdésben forduljon bátran Karácsony Gergelyhez vagy annak főnökéhez, Gyurcsány Ferenchez! Demeter Márta, hivatásos pártváltó, kormányváltás esetére tisztaságot és rendet ígér a Főváros közterületeire. Nem értem, hogy miért kellene ehhez kormányváltás.

A legjobb tudomásom szerint jelenleg, Demeter új pártjával, a Jobbikkal kiegészült baloldal vezeti a Fővárost, amely éppen most, egy tengeralattjáró sebességével süllyed vissza a rosszemlékű, gyászos emlékezetű Demszky korszakba: elhanyagolt közterületek, szemét, mocsok és a saját ürülékükben fetrengő hajléktalanok mindenütt.

Tisztelt Választók! Mit gondolnak, ha a jelenlegi ellenzék egy várost csak így tud vezetni, ha Budapest lakóit csak ennyire becsüli, szereti, akkor az országgal mit tenne?! Kedves Budapestiek, ne az ígéreteknek, a szemüknek higgyenek!”

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba/ Belső kép forrása: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezt ígérte a saját kerületében is Baranyi és lám, akkora kosz, mocsok van a IX. kerületben mint még soha.
Strandpapucsban slaggal locsolta a betont, közben a szennyvíz belefolyt a papucsába. Már akkor tudtam, hogy egy ilyen igénytelen nőnek nem véletlenül van ilyen sunyi arca. Most nem hasonlítom a rókához, mert a róka szép állat.

A közterület felügyelet feladata többek között a közterület rendjére és tisztaságára vonatkozó jogszabály által tiltott tevékenység megelőzése, megakadályozása, megszakítása, megszüntetése, illetve szankcionálása.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés