Nemcsak a hajdani Dániában, hanem errefelé is valami bűzlik

2021. szeptember 20. 22:00

Piszkosul rohad az államgépben valami.

2021. szeptember 20. 22:00
null
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Miután a parlamentben rákérdeztek a miniszterelnöknél arra, hogy miből telik neki és az Orbán családnak egy alaphangon 10 milliárd forintos kacsalábon forgó kastély építésére, Orbán Viktor, Magyarország (még) hivatalban lévő miniszterelnöke azt válaszolta, hogy »nálunk az a szokás, hogy a gyerekek nem beszélnek bele a szülők dolgaiba.«

Roppant szerencse, hogy a Shakespeare-családnál nem ez volt a szokás, máskülönben a jó öreg William nem írt volna egy sort sem Hamletről, aki folyton belebeszélt apja, anyja és nagybátyja dolgaiba.

Amúgy egészen bizonyos, hogy fönn a parlamenti karzaton ott jár-kel fel s alá Orbán apjának szelleme.

Mindenesetre nemcsak a hajdani Dániában, hanem errefelé is valami bűzlik, s emitt is piszkosul rohad az államgépben valami.”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2021. szeptember 21. 18:07
Bizony bűzlik, mert az a nagy heftid belelóg a szádba. Mosakodni meg csak 3 csepp vízben szoktál, kultúrális értékeidet betartva!
Krupp Skya
2021. szeptember 21. 17:50
Gyuri bácsi ki szoktad te rendesen törölni a seggedet? A múltkor nem töröltem ki rendesen a seggemet és azt hittem. hogy as rabbi képzőn vagyok és te tartod az órát.
Krupp Skya
2021. szeptember 21. 17:41
Ez oktat a rabbiképzőn? Hülyébben kerülnek ki a keze alól a gyerekek mint karácsony alól.
szürkeSzarvas
2021. szeptember 21. 15:41
Hát Gyuri-a bűzt ti,gyűlöltzsidók árasztjátok-belehülyültetek,hogy nem tudtok éppen uralkodni rajtunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik