Homonnay: Tüttő Kata performansza nem kínos vagy gáz volt, hanem mélységesen szomorú

2021. augusztus 05. 12:21

A DK-s aktivista azt tanácsolta Tüttőnek, rúgja ki a sajtósát.

2021. augusztus 05. 12:21
null

Tüttő Kata elhíresült lovaglós nyaralásáról osztott meg terjedelmes bejegyzést Homonnay Gergely. Ebben a DK-s aktivista arról ír: Tüttő „performansza nem kínos vagy gáz volt, hanem mélységesen szomorú”.

„Biztos jó ez az állatnak?” – tette fel a kérdést Homonnay, hozzátéve: a lovak legalább annyira személyiségek mint a kutyák vagy a macskák.

Nincs jogunk kizsákmányolni az állatokat, arra használni őket, hogy mi jól érezzük magunkat”

– fogalmazott.

Egy későbbi Facebook-bejegyzésben Homonnay Gergely egyenesen azt tanácsolta Tüttő Katának, hogy rúgja ki a sajtósát. 

– mondta Homonnay.

Nyitókép: Instagram 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2021. augusztus 07. 08:47
Figyelj már! Ha a macának van rá pénze, miért ne lovagolhatna a tengerben? Akik Thaiföldre mennek, azok elefánton "lovagolnak", (persze azok is jó pénzért), azokról miért nincsenek cikkek? Ez a maca ellenzéki, így aztán lehet lejáratni a fidesz médiában ezerrel. Ugyanígy próbálják ők is lejáratni a hatalmon lévőket a libsi médiában, ha találnak valami felfújni valót. Gusztustalan, undorító módszerek ezek, nem gondolod? Az pedig, hogy még a hatalom is ilyenre vetemedik, gyalázatos!
rrrrrr
2021. augusztus 06. 12:07
Ezek ehhez értenek, ez van az agyukban. a melegpropaganda v a természetvédelem jelen esetben nem is a szürrealitása és mély suttyósága jut eszébe Magyarország No.1 búzájának!
Cofika
2021. augusztus 05. 19:15
Sunáznám Katikát!
tetx
2021. augusztus 05. 18:27
Ja a sajtós tehet mindenről, kirúgni! Te gyökér ma is bebizonyítottad milyen ostoba vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik