Szivárványmigráncsok, nem marasztalunk benneteket!

2021. július 07. 22:24

Az őrületnek nincsen határa, szeretett hazánknak azonban igenis van.

2021. július 07. 22:24
Gável András
Vasarnap.hu

„Az őrületnek nincsen határa, szeretett hazánknak azonban igenis van. Az LMBTQ-lobbi az ellenzéki sajtón keresztül ravasz módon érzékenyít bennünket. Megint újabb bővítéssel egészítenék ki a szótárainkat. A korábbi fogalmaink határozott jelentése ezzel felpuhul, majd pedig… kihal. Így mindnyájunk fejében megmaradhat az új fogalom: »szivárványmenekültek«.

Mostantól parancsra kezdjünk el azonnal sajnálkozni! Zombi módon váljunk elfogadókká azok irányában, akik kirekesztve, mi több, üldözötten érzik magukat idehaza, a fundamentalista kormány kirekesztő törvényei miatt.

Már eddig is felháborító volt számukra, hogy nem házasodhatnak hivatalosan. Pedig milyen megható lenne, ugye? És egy ideig még biztosan nem sok esély van arra – és bízzunk benne, hogy egyáltalán nem is lesz –, hogy a homoszexuális párok számára engedélyezzék a mesterséges megtermékenyítést.

Fúj, fúj, konzervatív kormány! Hogy merészeled a kereszténységre hivatkozva ilyen csúnyán elűzni ezeket a törékeny Jancsi-Jancsikat és Juliska Juliskákat?

A boldogság mindenkit megillet! És még Ferenc pápa is azt mondta…

Na, hagyjuk már ezt!

A franciák már sok mindenben eszementek voltak a történelemben. A francia forradalom istentelen liberalizmusa után már ne csodálkozzunk, miként adnak engedélyt az azonos neműeknek, hogy házasodjanak és gyermeket szüljenek. (Megjegyzés: a homoszexuális párok az életben nem tudnának gyermeket nemzeni. Ahhoz »be kell áldozni« néhány donort az ellentétes neműek csapatából. Vagyis ez az egész életképtelen.)

Most meg azt olvassuk, hogy a homoszexuális párok menekültekké válnak Magyarországon. A saját boldogságukat idehaza nem találhatják meg, emiatt olyan országba kénytelenek emigrálni, ahol a gyógyszer már elgurult, és az erkölcs a béka feneke alatt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2021. július 08. 08:34
Minden szava gyöngy!
formaegy
2021. július 08. 07:29
Ja persze. Menekülnek, mint a cigányok amikor üdülni vitték őket családostól! Ne csak hazudozzanak, hanem meneküljenek! Hajrá! Irány nyugat! Mi az akadálya? Mi örömmel tudomásul vennénk. Van egy olyan sejtésem, hogy nem lesz olyan szerencsénk. Sajnos. Ezzel az aljas hazug vergődéssel, és azzal, hogy rátelepedtetek a gyerekeinkre, olyan utálatot vívtatok ki amire még álmotokban sem gondoltatok volna. Hazug, aljas gyereknyomorító férgek!
Vermacska
2021. július 08. 06:53
"Már eddig is felháborító volt számukra, hogy nem házasodhatnak hivatalosan" Dehogynem. A buzi férfi bármikor elvehet egy buzi nőt, zéró megkülönböztetés van. Az anyakönyvezetőt nem érdekli a férj és feleség szexuális orientációja.
doderer
2021. július 08. 06:43
Az istentelen liberalizmusra hivatkozik a szerző. Az istentelen kereszténység, ami a kurzus jellemzője, többet magyaráz meg jelen viszonyainkról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik