Szégyelld magad, Tordai!

2021. április 12. 15:47

Ha az Orbán kabinet nem rendel keleti vakcinákat is, akkor talán még szeptemberben sem kerültem volna sorra.

2021. április 12. 15:47
Apáti Bence
Facebook

„Köztem és Tordai Bence között – aki szintén a napokban kapta meg a Szputnyikot –, az a különbség, hogy én nem hergeltem hónapokon keresztül az orosz vakcina ellen. (Szégyelld magad, Tordai!)

Egyébként természetesen hihetetlen flottul ment minden, percre pontosan akkor kaptam meg az oltóanyagot, mint amikorra ki voltam írva, és gyakorlatilag minden sarkon kedves ám határozott katonák segítették a Honvédkórházba érkezőket.

Köszönöm mindenkinek; az orvosoknak, a katonáknak, az egészségügyi személyzetnek, és a magyar kormánynak, mert ha az Orbán kabinet nem rendel keleti vakcinákat is, akkor talán még szeptemberben sem kerültem volna sorra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia
2021. április 13. 12:14
"Köztem és Tordai Bence között – aki szintén a napokban kapta meg a Szputnyikot –, az a különbség, hogy én nem hergeltem hónapokon keresztül" Te a lakosság fele ellen hergelsz.
illibernyák
2021. április 12. 20:09
Menj vissza ballettozni Bencus, nem való neked az újságírás.
Nagy Pál
2021. április 12. 19:56
Takács Péter: "Adataik szerint a lélegeztetett betegek több mint 80 százalékának nem tudják megmenteni az életét." - Ő egyébként a Kórházi Főigazgatóság vezetője.
nyugalom
2021. április 12. 19:29
Tordai egy aljas zsebpiszok! Mot is csinal most csillag asszony?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik